Lenzenbestellen

Home

Speciefieke Focus Dailies All Day Comfort Progressives Multifocaal daglenzen

Focus Dailies All Day Comfort Progressives Multifocaal 
 
De Focus Dailies All Day Comfort Progressives zijn multifocale daglenzen en worden geproduceerd door CIBA Vision. Deze contactlenzen zijn speciaal ontwikkeld voor mensen die niet scherp van dicht bij kunnen zien. Bent u uw bril zat? dan zijn de Focus Dailies All Day Comfort Progressives iets voor u.
Door de een bestanddeel dat toegevoegd is aan deze contactlens worden uw ogen de gehele dag bevochtigd wanneer u met uw ogen knippert. Dit geeft als resultaat dat uw lenzen de hele dag comfortabel zitten en dat u geen last heeft van droge of geïrriteerde ogen.
 
De Focus Dailies All Day Comfort Progressives worden ontwikkeld met een unieke technologie. Dit geeft constante kwaliteit en de rand van de contactlens is uiterst dun gemaakt. 
Dit zorgt voor een comfortabel gevoel tijdens het dragen van de daglenzen.
Deze contactlenzen van CIBA Vision zorgen op elke afstand dat u een duidelijk en scherp zicht heeft, dankzij de zeer kwalitatieve sterkte van de lens.Focus Dailies All Day Comfort Progressives Multifocaal
 
Voordelen Focus Daily All Day Comfort Progressives Multifocaal
- Scherp, ononderbroken zicht op elke afstand
- Bevochtiging bij iedere keer dat u knippert
- Geen lensonderhoud en iedere dag nieuwe schone contactlenzen
 
Sterktes Focus Daily All Day Comfort Progressives Multifocaal
Deze contactlenzen van CIBA Vision hebben zijn bij ons verkrijgbaar in verschillende sterktes.
hieronder ziet u de sterktes die online bij ons te bestellen zijn,
Sterkte -6.00 tot +5.00
 
Gebruik Focus Daily All Day Comfort Progressives Multifocaal
De Focus Daily All Day Comfort Progressives zijn daglenzen. Dit houdt in dat u de contactlenzen gedurende één dag draagt een aan het einde van de dag weggooit. Hierdoor heeft u iedere dag een fris en comfortabel nieuw paar lenzen. Ook een groot voordeel van deze daglenzen is dat u de contactlenzen niet hoeft te onderhouden en u heeft geen lenzenvloeistof of lenzenhouders nodig.
 
 

Lenzen bestellen, bestel hier online uw contactlenzen

Bij Lenzenbestellen.nl kunt u eenvoudig online uw contactlenzen bestellen. Of het nou gaat om maandlenzen, daglenzen, multifocale lenzen, kleurlenzen of torische contactlenzen? Lenzenbestellen.nl heeft een breed aanbod verschillende soorten lenzen. Wij hebben lenzen van A-merken zoals Alcon, CibaVision, CooperVision en Optiview. Naast correctie lenzen en kleurlenzen vindt u bij ons ook aan groot assortiment aan feestlenzen. Deze feestlenzen zijn  uitermate geschikt voor bijvoorbeeld Halloween of Carnaval. Wilt u online lenzen bestellen? Bestel deze dan eenvoudig bij de contactspecialist van Nederland.