Lenzenbestellen

Home

AIR OPTIX® AQUA MULTIFOCAL contactlenzen. Compleet assortiment contactlenzen. Cibavison

Heeft u moeite om teksten van dichtbij te lezen? 
Op een gegeven moment zal het iedereen overkomen. U leest een krant of kijkt naar een computerscherm en de woorden en beelden worden wat onscherp. Als u rond de 40 bent, is dit een normaal verschijnsel dat ‘presbyopie’ wordt genoemd en optreedt bij het ouder worden. 

AIR OPTIX multifocale contactlenzen

De AIR OPTIX®AQUA MULTIFOCAL contactlenzen, bieden u een innovatieve en nieuwe oplossing voor uw leesproblemen. Zowel tijdens het lezen, werken op de computer of autorijden, optimaliseert AIR OPTIX® AQUA MULTIFOCAL de visus voor dichtbij en op tussenstanden zonder in te leveren op het zicht voor veraf. 
De lens heeft een leesgedeelte in het midden zodat voorwerpen dichtbij in focus zijn. Vanaf het centrum wijzigt de sterkte geleidelijk aan naar de rand toe en corrigeert de lens voor verder gelegen afstanden. 

Praat met uw contactlensspecialist zodra u moeite krijgt met ‘de kleine lettertjes’. Geniet van een scherpe, heldere visus op alle afstanden en superieur comfort met AIR OPTIX®AQUA MULTIFOCAL contactlenzen.
 

Lenzen bestellen, bestel hier online uw contactlenzen

Bij Lenzenbestellen.nl kunt u eenvoudig online uw contactlenzen bestellen. Of het nou gaat om maandlenzen, daglenzen, multifocale lenzen, kleurlenzen of torische contactlenzen? Lenzenbestellen.nl heeft een breed aanbod verschillende soorten lenzen. Wij hebben lenzen van A-merken zoals Alcon, CibaVision, CooperVision en Optiview. Naast correctie lenzen en kleurlenzen vindt u bij ons ook aan groot assortiment aan feestlenzen. Deze feestlenzen zijn  uitermate geschikt voor bijvoorbeeld Halloween of Carnaval. Wilt u online lenzen bestellen? Bestel deze dan eenvoudig bij de contactspecialist van Nederland.

AIR OPTIX®AQUA MULTIFOCAL