Lenzenbestellen

Home » Daglenzen

Daglenzen

 

Daglenzen zijn geschikt voor diegene die het meest ultieme gevoel wil ervaren. Iedere dag een schone frisse lens. Een lenzenbakje en lenzenvloeistof heeft u niet meer nodig. Daglenzen laten veel zuurstof door. Hierdoor behoren rode en branderige ogen tot het verleden. Daarnaast is er een minimale kans op beschadigingen door het gebruik van daglenzen. Dit komt omdat u iedere dag een schone lens pakt en dat bacteriën geen kans hebben.

De daglenzen in ons assortiment zijn zo ontworpen dat u niet merkt dat u lenzen in heeft. Voordelen van daglenzen zijn dat u de lenzen niet hoeft schoon te maken en dat u iedere dag een fris en nieuw paar lenzen heeft.   

Meest hygiënische lenzen

Daglenzen staan bekend als de meest hygiënische lenzen die er op de markt verkrijgbaar zijn. Dit komt doordat u de lenzen slechts één dag draagt en in de avond weer weggooit. Omdat u geen lenzenvloeistof en lenzenbakje nodig hoeft aan te schaffen is de prijs van daglenzen relatief laag in vergelijking met andere soorten lenzen.

 Een veel voorkomend probleem bij maand- of weeklenzen is dat men vaak vergeet op tijd de lenzen te vervangen. Of men vervangt de lenzen juist te vroeg, waardoor u onnodige kosten maakt. Door het vervangen van lenzen te vergeten wordt de kans op infecties sterk vergroot. Met het gebruik van daglenzen zal u deze problemen niet meer hebben. Zelfs wanneer u een daglens verliest, kan u gewoon een nieuwe lens pakken.

 

Advies daglenzen

Wilt u meer informatie over ons assortiment daglenzen? Of heeft u een vraag over een bepaald product? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice via 088 112 0550 of stuur een e-mail naar info@lenzenbestellen.nl. Onze medewerkers staan u graag te woord en kunnen u advies geven over de verschillende daglenzen.

Lenzen bestellen, bestel hier online uw contactlenzen

Bij Lenzenbestellen.nl kunt u eenvoudig online uw contactlenzen bestellen. Of het nou gaat om maandlenzen, daglenzen, multifocale lenzen, kleurlenzen of torische contactlenzen? Lenzenbestellen.nl heeft een breed aanbod verschillende soorten lenzen. Wij hebben lenzen van A-merken zoals Alcon, CibaVision, CooperVision en Optiview. Naast correctie lenzen en kleurlenzen vindt u bij ons ook aan groot assortiment aan feestlenzen. Deze feestlenzen zijn  uitermate geschikt voor bijvoorbeeld Halloween of Carnaval. Wilt u online lenzen bestellen? Bestel deze dan eenvoudig bij de contactspecialist van Nederland.