Lenzenbestellen

Home » Kleurlenzen

Kleurlenzen

 

Kleurlenzen zijn zachte contactlenzen. Deze lenzen worden zowel met als zonder sterkte geleverd. Lenzenbestellen.nl heeft een aanbod kleurlenzen van diverse merken. Hierbij moet u denken aan bijvoorbeeld CibaVision en CooperVision. De kleurlenzen van deze A-Merken geven een harde of juist natuurlijk kleurverandering aan het oog/gezicht. Wilt u op een subtiele wijze de kleur van uw ogen veranderen? Of juist een hard effect creëren met totaal een andere kleur? Bestel dan eenvoudig kleurlenzen via Lenzenbestellen.nl

Er zijn verschillende redenen waarom kleurlenzen zo populair zijn. Soms wilt u gewoon de standaard kleur van uw ogen veranderen. Dat kan door een kleur te nemen die iets lichter of donkerder is dan uw eigen oogkleur.

Kleurlenzen

De kleurlenzen in ons assortiment kunnen ook gebruikt worden om de kleur van het oog totaal te veranderen. Bijvoorbeeld van bruine ogen naar stralend blauwe ogen. Op deze manier kunt u er voor zorgen dat uw ogen volledig anders zijn dan voorheen. Kleurlenzen zijn ideaal voor een feestje of voor een gelegenheid waar u er oogverblindend uit wilt zien.

Kleurlenzen zijn een super hulpmiddel bij feesten en partijen. Vooral tijdens feesten zoals carnaval of Halloween zijn deze kleurlenzen een zeer groot succes. Speciaal voor deze gelegenheid hebben wij Crazy Party lenzen. Hierbij moet u bijvoorbeeld denken aan Cat Eye lenzen of bloed oog lenzen. Deze super enge lenzen maken uw feestoutfit helemaal compleet.

Onderhoud kleurlenzen

Ook voor de kleurlenzen is het juiste onderhoud van groot belang. Door het goed onderhouden en reinigen van de lenzen zorgt u ervoor dat de lenzen van goede kwaliteit blijven. Zorg er daarom voor dat u de lenzen na het dragen altijd reinigt met daarvoor bestemde lenzenvloeistof. Naast het behouden van kwaliteit zorgt het reinigen er ook voor dat de kleur behouden blijft.

Wilt u meer informatie over ons assortiment kleurlenzen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice via 088 112 0550 of stuur een e-mail naar info@lenzenbestellen.nl.

Onze medewerkers zijn op werkdagen tussen 9.00 en 17.00 bereikbaar voor al uw vragen.

Lenzen bestellen, bestel hier online uw contactlenzen

Bij Lenzenbestellen.nl kunt u eenvoudig online uw contactlenzen bestellen. Of het nou gaat om maandlenzen, daglenzen, multifocale lenzen, kleurlenzen of torische contactlenzen? Lenzenbestellen.nl heeft een breed aanbod verschillende soorten lenzen. Wij hebben lenzen van A-merken zoals Alcon, CibaVision, CooperVision en Optiview. Naast correctie lenzen en kleurlenzen vindt u bij ons ook aan groot assortiment aan feestlenzen. Deze feestlenzen zijn  uitermate geschikt voor bijvoorbeeld Halloween of Carnaval. Wilt u online lenzen bestellen? Bestel deze dan eenvoudig bij de contactspecialist van Nederland.