Lenzenbestellen

Home » ★ Halloween en Carnaval ★

★ Halloween en carnaval lenzen ★

 
 
 
 
 
 

Halloween en carnaval lenzen

Heeft u binnenkort een themafeest of gaat u verkleed voor Halloween of carnaval? Dan heeft u vast al een toffe outfit uitgekozen. Maar weet u wat uw outfit helemaal afmaakt? Onze opvallende en griezelige Halloween en carnaval lenzen!


Maak uw outfit compleet met onze speciale lenzen

Wij hebben een divers assortiment met partylenzen. Gaat u verkleed als zombie naar een Halloweenfeest? Dan kunt u kiezen uit bijvoorbeeld een compleet witte contactlens of te wel een zombie lens of juist een lens met bloedspetters. Dit geeft een griezelig effect en voegt een extra dimensie toe aan uw make-up. Gaat u liever voor een minder angstaanjagende look voor carnaval? Dan hebben wij voor u de Crazy Cat Eye lenzen in verschillende kleuren of zwarte of rode kleurlenzen. Alle Halloween en carnaval lenzen zijn alleen te bestellen zonder sterkte.


Onderhoud lenzen

De meeste Halloween en carnaval lenzen zijn een jaar houdbaar. Zo kunt u ze zowel voor Halloween als voor carnaval gebruiken, dat scheelt weer in de portemonnee. Het is wel van belang dat u de lenzen goed onderhoudt. Maak ze goed schoon voordat u de lenzen opbergt in een lenzendoosje en vervang de lenzenvloeistof eens in de zoveel tijd.


Bestel nu uw griezelige lenzen en steel de show!

Bestel uw Halloween en carnaval lenzen eenvoudig bij de contactspecialist van Nederland en steel de show tijdens uw themafeest. Heeft u vragen over een product of wilt u meer informatie over de crazy lenzen? Neem dan gerust contact met ons op via 088 – 112 0550 of mail naar info@lenzenbestellen.nl.