Lenzenbestellen

Home

Coopervision

Al jaren is CooperVision een van de grootste merken op gebied van contactlenzen. CooperVision is een van de grootste contactlensfabrikanten ter wereld en kunnen hierdoor een zeer uitgebreid en kwalitatief assortiment aan contactlenzen aanbieden.

Bij CooperVision wordt voornamelijk gericht op het draagcomfort van de contactlens. Zij vinden het van groot belang dat iedereen contactlenzen kan dragen zonder problemen. Om de beste contactlenzen te creëren wordt rekening gehouden met materiaal en draagmogelijkheden.

Online CooperVision lenzen bestellen

Lenzenbestellen.nl is official dealer van CooperVision. Wij bestellen de contactlenzen van CooperVision regelrecht bij de fabrikant zelf. Hierdoor bent u er van verzekerd dat u originele CooperVision lenzen bestelt. De contactlenzen van CooperVision kenmerken zich onder andere aan de onderstaande kenmerken:

  • Hoge zuurstofdoorlaatbaarheid
  • Geoptimaliseerde ontwerpen voor een optimaal draagcomfort
  • Innovatief
  • Moderne technologie voor de beste kwaliteit
  • Materialen en ontwerpen van zeer hoge kwaliteit

Wilt u ook contactlenzen van een zeer hoge kwaliteit? Bestel dan CooperVision lenzen via Lenzenbestellen.nl.

Assortiment CooperVision lenzen

Wij hebben een uitgebreid assortiment CooperVision contactlenzen. Bekijk hier ons aanbod CooperVision maandlenzen en kleurlenzen. De contactlenzen van CooperVision worden direct bij de fabrikant besteld. Deze hebben in de meeste gevallen een levertijd van 2 a 3 werkdagen.

Advies CooperVision

Heeft u vragen over ons assortiment CooperVision contactlenzen? Of wilt u weten welke lenzen geschikt zijn voor u? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Wij zijn op werkdagen van 9.00 tot 17.00 telefonisch bereikbaar via 088 - 112 0550. Daarnaast kunt u altijd mailen naar info@lenzenbestellen.nl.

Let op! Het van groot belang dat u uw contactlenzen goed onderhoud. Door de lenzen op te bergen in een daarvoor bestemde lenzenhouder met lenzenvloeistof zorgt u ervoor dat de contactlenzen op een hygiënische wijze worden opgeborgen. Bekijk hier meer informatie over het reinigen van contactlenzen.

 

CooperVision lenzen