Lenzenbestellen

Home » Maandlenzen » Alcon Maandlenzen

Alcon Maandlenzen

 
 
 
 
 
 

In deze categorie vindt u een volledig aanbod maandlenzen van het merk Alcon. Alcon is een van de bekendste merken op gebied van lenzen. Dit merk wordt vaak voorgeschreven door opticiens. Wilt u online uw maandlenzen bestellen? Bestel dan Alcon maandlenzen via Lenzenbestellen.nl.

AirOptix

AirOptix is een merk van Alcon. De AirOptix lenzen staan bekend als hoog zuurstofdoorlaatbare maandlenzen. Hierdoor krijgen uw ogen genoeg zuurstof binnen en voorkomt u rode en geïrriteerde ogen. Het silicone houdende materiaal geeft ook meer zuurstof dan een gewone maandlens. Wilt u voortaan niet merken dat u lenzen in heeft? En bent u op zoek naar een comfortabele maandlens? Dan zijn de lenzen van AirOptix iets voor u.

Ieder oog is anders

Geen oog is hetzelfde. Wij hebben daarom een uitgebreid assortiment maandlenzen van AirOptix. Of u nou standaard lenzen, torische of multifocale lenzen nodig heeft? Wij hebben voor u een passende lens. Hieronder ziet u welke AirOptix lenzen wij onder andere aanbieden,

  • Air Optix Aqua maandlens
  • Air Optix for Astigmatism torisch maandlens
  • Air Optix Aqua Multifocal maandlens
  • Air Optix Plus HydraGlyde maandlens
  • Air Optix EX maandlens


Wilt u betrouwbare maandlenzen van een hoge kwaliteit? Bestel dan de Air Optix maandlenzen van Alcon. Alle lenzen worden direct bij de fabrikant besteld. Hierdoor heeft u altijd een frisse lens. Air Optix lenzen bestellen? Koop deze eenvoudig via Lenzenbestellen.nl.

Ogen moeten ademen

Om uw ogen vitaal en scherp te houden is het belangrijk dat u lenzen draag met een hoge zuurstofdoorlaatbaarheid. Hierdoor blijven uw ogen goed bevochtigd en voorkomt u droge en geïrriteerde ogen. Ogen moeten kunnen ‘’ademen’’. Het hoornvlies haalt de nodige zuurstof uit de lucht en dit wordt opgenomen door een dun laagje traan op het oog. Een contactlens kan dit proces moeilijker maken, en hierdoor komt er als ware een barrière tussen het oog en het zuurstof. Door goed luchtdoorlatende lenzen aan te schaffen voorkomt u dit en zal uw oog voldoende zuurstof binnen krijgen.  

Air Optix lenzen bestellen via Lenzenbestellen.nl

De Air Optix lenzen worden direct bij de fabrikant besteld. Hierdoor heeft u altijd frisse en nieuw geproduceerde contactlenzen. De levertijd is hierdoor ongeveer 2 a 3 werkdagen.

Heeft u vragen over ons assortiment Air Optix lenzen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Wij zijn op werkdagen van 9:00 tot 17:00 telefonisch bereikbaar via 088 - 112 0550. Daarnaast kunt u altijd mailen naar info@lenzenbestellen.nl.