Lenzenbestellen

Home » Multifocale lenzen

Multifocale lenzen

 
 
 
 
 

Multifocale contactlenzen


Houdt u uw boek dichtbij en leest u de woorden wazig en daarna uw boek weer op afstand en u kunt de woorden weer scherp zien dan zijn dit de eerste signalen wat we in de optiek presbyopie noemen.
Omdat presbyopie een gevolg is van het ouder worden, zijn de meeste mensen er niet blij mee, ook al omdat ze verwachten dat ze dan een leesbril moeten gaan dragen. Dit verschijnsel openbaart zich voor de meeste mensen rond het veertigste levensjaar. Een leesbril dragen was tot voor kort ook de oplossing, maar nu zijn er Multifocale contactlenzen in een dagelijks en maandelijks vervangingssysteem.

Deze contactlenzen bieden u helder zicht op alle afstanden zodra u problemen krijgt met de kleine lettertjes.

Bij alle Multifocale maandlenzen wordt een gratis lenzenhouder geleverd. Vergeet niet ook lenzenvloeistof aan te schaffen voor het onderhoud van uw maandlenzen.

 

Lenzen bestellen, bestel hier online uw contactlenzen

Bij Lenzenbestellen.nl kunt u eenvoudig online uw contactlenzen bestellen. Of het nou gaat om maandlenzen, daglenzen, multifocale lenzen, kleurlenzen of torische contactlenzen? Lenzenbestellen.nl heeft een breed aanbod verschillende soorten lenzen. Wij hebben lenzen van A-merken zoals Alcon, CibaVision, CooperVision en Optiview. Naast correctie lenzen en kleurlenzen vindt u bij ons ook aan groot assortiment aan feestlenzen. Deze feestlenzen zijn  uitermate geschikt voor bijvoorbeeld Halloween of Carnaval. Wilt u online lenzen bestellen? Bestel deze dan eenvoudig bij de contactspecialist van Nederland.