Lenzenbestellen

Home » Maandlenzen

Maandlenzen

 

Voor wie een langere periode met dezelfde contactlenzen wilt doen is een maandlens een goede optie. Op dit moment is de maandlens een van de meest gedragen lenstypes. Lenzenbestellen.nl beschikt over een zeer ruim aanbod maandlenzen. Maandlenzen worden vier weken lang dagelijks gedragen en zijn van dun materiaal en hoog zuurstof doorlatend. Lenzenbestellen.nl heeft alleen maandlenzen van hoge kwaliteit in het assortiment.

Naast het gemak en comfort is bij de keuze voor maandlenzen ook het scherp zien van groot belang. U wilt natuurlijk zo goed mogelijk kunnen zien met uw maandlenzen. Van dag één tot aan het einde van de maand. Maandlenzen van hoge en goede kwaliteit gaan de gehele maand mee.

Verzorging maandlenzen

Het is belangrijk dat de maandlenzen in de avond goed worden gereinigd doormiddel van lenzenvloeistof. Zodat u de volgende weer schone en frisse lenzen in kunt doen. Doordat u de maandlens in de avond uit doet krijgen uw ogen tijdens de nacht rust en voorkomt u problemen als rode of geïrriteerde ogen.

Net als daglenzen bent u aan maandlenzen snel gewend. Dit komt omdat het een zachte lens is en deze geen vaste vorm heeft. Een ander voordeel van de zachte mandlens is dat deze lens minder gevoelig is voor wind en vuil. Hierdoor is de kans op problemen met uw lenzen erg klein.

Advies maandlenzen

Heeft u vragen over ons assortiment maandlenzen? Of wilt u meer informatie over een bepaald product? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice via 088 112 0550 of stuur een e-mail naar info@lenzenbestellen.nl. Onze medewerkers zijn op werkdagen tussen 9.00 en 17.00 telefonisch bereikbaar.
 

Lenzen bestellen, bestel hier online uw contactlenzen

Bij Lenzenbestellen.nl kunt u eenvoudig online uw contactlenzen bestellen. Of het nou gaat om maandlenzen, daglenzen, multifocale lenzen, kleurlenzen of torische contactlenzen? Lenzenbestellen.nl heeft een breed aanbod verschillende soorten lenzen. Wij hebben lenzen van A-merken zoals Alcon, CibaVision, CooperVision en Optiview. Naast correctie lenzen en kleurlenzen vindt u bij ons ook aan groot assortiment aan feestlenzen. Deze feestlenzen zijn  uitermate geschikt voor bijvoorbeeld Halloween of Carnaval. Wilt u online lenzen bestellen? Bestel deze dan eenvoudig bij de contactspecialist van Nederland.