Lenzenbestellen

Home » Magic Color

Magic Color OP=OP

 
 
 
 
 

Bent u op zoek naar een paar leuke kleurlenzen? Zoek dan niet verder. In deze categorie vindt u  een overzicht van ons assortiment Magic Color kleurlenzen. De Magic Color kleurlenzen zorgen ervoor dat uw ogen meer spreken. Deze lenzen zijn zowel dagelijks te dragen als voor bijvoorbeeld een feestje. De Magic Color lenzen zijn maandlenzen en zijn maximaal 30 dagen te dragen, mits goed onderhouden.

Voor iedere gelegenheid een kleur

De Magic Color kleurlenzen komen in verschillende kleuren. Er is voor iedereen wel een geschikte kleur. Wilt u graag blauwe ogen? Bruine ogen? Of heeft u er altijd al van gedroomd om groene ogen te hebben? Dan zijn deze kleurlenzen iets voor u. In ons assortiment vindt u ook een pakket met maar liefst vijf kleuren. Deze set zorgt ervoor dat u voor iedere stemming een paar gekleurde lenzen in huis heeft.  Hieronder ziet u een overzicht van de populairste kleuren,

Wilt u deze opvallende kleurlenzen online bestellen? Bestel deze dan eenvoudig via Lenzenbestellen.nl. De lenzen zijn uit voorraad leverbaar en hebben een levertijd van 1 a 2 werkdagen.

Verzorging Magic Color kleurlenzen

De Magic Color kleurlenzen zijn maandlenzen en kunnen meerdere malen gedragen worden.  Wel is het belangrijk dat u de lenzen goed onderhoudt. Door de lenzen na het dragen goed schoon te maken met lenzenvloeistof en de lenzen te bewaren in een lenzendoosje zorgt u ervoor dat de lenzen de gehele maand comfortabel blijven zitten en u geen rode of geïrriteerde ogen krijgt. Bekijk hier meer informatie over het reinigen en opbergen van contactlenzen.

Advies Magic Color kleurlenzen

Heeft u vragen over de Magic Color kleurlenzen? Of wilt u meer informatie over het dragen van kleurlenzen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice via 088 112 0550 of stuur een e-mail naar info@lenzenbestellen.nl.