Lenzenbestellen

Home » Kleurlenzen » Freshlook Colorblends plano

Freshlook Colorblends plan

Lenzen zonder sterkte worden ook wel Plano of Plan lenzen genoemd.
Alle onderstaande lenzen zijn dus kleurlenzen zonder sterkte.

 
 
 
 
 

Bent u op zoek naar kleurlenzen met een zeer natuurlijk effect? Dan zijn de Freshlook ColorBlends van het merk Alcon iets voor u. Deze kleurlenzen geven een geheel dekkend effect en zorgen ervoor dat uw ogen op een subtiele wijze veranderen van kleur. Heeft u een lichtere oogkleur? Dan raden wij aan om bijvoorbeeld de Grey, Brilliant Blue of green een keer te gebruiken. Door een kleine verandering van de kleur zorgt u er al voor dat uw ogen meer opvallen.

Bij donkere oogkleuren zoals bruin zorgen de kleuren, Honey en Pure hazel het beste resultaat. Mocht u bruine ogen hebben en liever voor een blauwe tint gaan? Dan raden wij aan de Freshlook Colors te gebruiken. Deze lenzen zijn iets harder van kleur, hierdoor kunt u de lichtere kleuren ook op donkere ogen gebruiken.

Extra comfort

De Freshlook ColorBlends staan bekend om het optimale draagcomfort. Deze kleurlenzen kunt u gedurende 30 dagen dragen mits u de lenzen goed reinigt. Om zolang mogelijk van de lens te kunnen genieten dient u iedere avond de lenzen goed te reinigen met lenzenvloeistof en de lens te bewaren in het daarvoor bestemde lenzendoosje.

Iedere dag een andere kleur

De Freshlook ColorBlends zijn tevens te bestellen in een Beautypack. U kunt dan drie verschillende kleuren uitzoeken. Hierdoor kan u verschillende kleuren afwisselen. Daarnaast heeft u met een Freshlook Beautypack ook nog eens korting.

Freshlook ColorBlends Plan

In deze categorie vindt u alleen Freshlook ColorBlends plan, ook wel plano. Dit houdt in dat deze lenzen geleverd worden zonder sterkte. Mocht u deze kleurlenzen in sterkte willen bestellen klik dan hier.

Advies kleurlenzen

Wilt u meer weten over de Freshlook ColorBlends? Of heeft u vragen over een ander product? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice via 088 112 0550 of stuur een e-mail naar info@lenzenbestellen.nl. Onze medewerkers zijn op werkdagen vanaf 9.00 tot 17.00 uur bereikbaar voor al uw vragen.Freshlook ColorBlends