Lenzenbestellen

Home » Torische Lenzen Astigmatisme

Torische contactlenzen

 
 
 
 
 

Torische lenzen zijn ontworpen voor mensen bij wie het hoornvlies niet bolvorming is. Dit verschijnsel wordt een cylindrische afwijking of astigmatisme genoemd. En komt bij 1 op de 2 personen voor.  Voor deze grote groep mensen zijn er op maat speciale contactlenzen ontwikkeld. Alle grote merken zitten in onze collectie.

Astigmatisme contactlenzen

Veel mensen met Astigmatisme denken vaak dat ze geen lenzen kunnen dragen.  Voor een groot deel van deze mensen zijn er  wel degelijk geschikte contactlenzen op de markt. Namelijk de Torische lenzen. De Torische lenzen zijn speciaal ontwikkeld voor mensen met een hoornvlies wat niet helemaal bolvormig is.

Nog een belangrijk voordeel van Torische lenzen is dat ze zuurstof doorlatend zijn en comfortabel zitten.Naast dat de Torische lenzen comfortabel zijn is het ook belangrijk dat ze scherp zien. Torische lenzen zijn van hoge en goede kwaliteit. Hierdoor heeft u een scherp zicht.

Bij Torische lenzen is het onderhoud en gebruik ook een belangrijk punt. U moet er voor zorgen dat de Torische lenzen altijd schoon gemaakt worden doormiddel van het gebruik van lenzenvloeistof.

Lenzenbestellen.nl heeft een groot aanbod Torische lenzen.
 

Lenzen bestellen, bestel hier online uw contactlenzen

Bij Lenzenbestellen.nl kunt u eenvoudig online uw contactlenzen bestellen. Of het nou gaat om maandlenzen, daglenzen, multifocale lenzen, kleurlenzen of torische contactlenzen? Lenzenbestellen.nl heeft een breed aanbod verschillende soorten lenzen. Wij hebben lenzen van A-merken zoals Alcon, CibaVision, CooperVision en Optiview. Naast correctie lenzen en kleurlenzen vindt u bij ons ook aan groot assortiment aan feestlenzen. Deze feestlenzen zijn  uitermate geschikt voor bijvoorbeeld Halloween of Carnaval. Wilt u online lenzen bestellen? Bestel deze dan eenvoudig bij de contactspecialist van Nederland.