Lenzenbestellen

Home » Lenzenvloeistof

Lenzenvloeistof

 
 
 
 
 

Voor mensen die week- maand of torische lenzen hebben is het van groot belang dat deze in top conditie blijven. Door het juiste onderhoud zorgt u ervoor dat de kwaliteit van de lenzen behouden blijft en dat u de gehele periode kunt genieten van extra comfort.

De juiste lenzenvloeistof

Traanvocht speelt een grote rol bij het gebruik van zachte contactlenzen. Hierdoor kan het oog sneller vervuild worden. Met name eiwitten en vetten die in het traanvocht zitten kunnen het zicht belemmeren en voor irritatie zorgen. Door uw contactlenzen dagelijks goed te reinigen met daarvoor bestemde lenzenvloeistof zorgt u ervoor dat de lenzen goed schoon blijven. Wel is het belangrijk goed te kijken welke lenzenvloeistof u aanschaft. Er is namelijk verschil tussen lenzenvloeistof voor zachte lenzen en harde lenzen.

Wilt u meer informatie over het reinigen van uw lenzen? Klik dan hier.

Heeft u vragen over ons assortiment lenzenvloeistof? Of wilt u meer informatie over een bepaald product? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice via 088 112 0550 of stuur een e-mail naar inf@lenzenbestellen.nl.

Lenzen bestellen, bestel hier online uw contactlenzen

Bij Lenzenbestellen.nl kunt u eenvoudig online uw contactlenzen bestellen. Of het nou gaat om maandlenzen, daglenzen, multifocale lenzen, kleurlenzen of torische contactlenzen? Lenzenbestellen.nl heeft een breed aanbod verschillende soorten lenzen. Wij hebben lenzen van A-merken zoals Alcon, CibaVision, CooperVision en Optiview. Naast correctie lenzen en kleurlenzen vindt u bij ons ook aan groot assortiment aan feestlenzen. Deze feestlenzen zijn  uitermate geschikt voor bijvoorbeeld Halloween of Carnaval. Wilt u online lenzen bestellen? Bestel deze dan eenvoudig bij de contactspecialist van Nederland.