Lenzenbestellen

Home » FreshLook Colors

Freshlook Colors

 
 
 
 
 
 

Wilt u graag kleurlenzen maar heeft u donkere ogen en denkt u dat dit bij uw kleur ogen niet mogelijk is? Dan zijn de Freshlook Colors kleurcontactlenzen van CIBA Vision de oplossing voor u.

De Freshlook Colors zijn speciaal ontwikkelde contactlenzen voor mensen met donkerde ogen. De speciaal ontwikkelde technologie die gebruikt is bij de Freshlook Colors lens zorgt voor een goede dekking. Deze goede dekking zorgt ervoor dat zelfs bij donkere ogen uw ogen totaal kunnen veranderen. Freshlook Colors is een heldere contactlens die zorgt voor een duidelijke verandering in het oog. Deze contactlens is zowel te leveren met of zonder sterkte. Heeft u zelf donkerbruine ogen en u wilt graag blauwe ogen? dan kunt u bijvoorbeeld de Freshlook Colors Saffierblauw gebruiken. met deze gekleurde contactlens van CIBA Vision kunt u een natuurlijke look creëren. Door het gebruik van kleurlenzen kunt u echt voor de dag komen. Deze gekleurde contactlenzen geven u een opvallende verandering aan uw ogen.

Freshlook Colors met of zonder sterkte
freshlook colors

De Freshlook Colors zijn prettige lenzen die gemaakt zijn van een materiaal wat zeer zuurstof doorlatend is. Hierdoor heeft u vrijwel nooit last van rode of geïrriteerde ogen.

Kleuren Freshlook Colors
De Freshlook Colors van CIBA Vision zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. Hierdoor kunt u bij iedere kleur ogen een ander effect creëren. Hieronder ziet u de kleuren die bij ons verkrijgbaar zijn,

-          Colors Blauw
-          Colors Grijs
-          Colors Groen
-          Colors Hazel
-          Colors Saffierblauw
-          Colors Violet

Wilt u juist voor een feestje een keer iets geks? dan kunt u ook eens een kijkje nemen bij onze Crazy Party lenzen. Deze lenzen zorgen voor een super gaaf effect tijdens een feest als, Halloween of carnaval.

Freshlook Colors Onderhoud

Net als bij ieder andere contactlens is het belangrijk dat u uw lenzen goed onderhoud. Doordat u Freshlook Colors lenzen 30 dagen gebruikt is het van belang de kleurenlenzen iedere dag goed te reinigen met lenzenvloeistof voor en na u de lenzen in doet. Ook wanneer u de lenzen niet gebruikt kunt u ze het beste opbergen in een lenzenhouder met lenzenvloeistof.

Wanneer u lenzen bij ons besteld krijgt u bij ieder paar lenzen een gratis lenzenhouder. Als u de lenzen goed onderhoud en bewaard blijft de kwaliteit van de lenzen hoog, dit zorgt ervoor dat de Freshlook Colors kleurlenzen de gehele maand comfortabel en fris blijven.