Lenzenbestellen

Home » FreshGo Kleurlenzen

FreshGo Kleurlenzen

 
 
 
 
 
 

Gekleurde contactlenzen zijn niet alleen geschikt voor mensen die brildragend zijn. Ook wanneer u van uzelf nog perfect zicht hebt, kunt u uw look veranderen door gekleurde contactlenzen te dragen. Gekleurde lenzen zijn namelijk ook zonder sterkte te bestellen!

De FreshGo Hidrocor en FreshGo Tone lenzen kunnen alleen zonder sterkte besteld worden. Het zijn maandlenzen en hierdoor kunt u, mits ze goed onderhouden worden, voor een langere periode genieten van de lenzen.

De verschillende kleuren waar de FreshGo lenzen in verkrijgbaar zijn, zijn allen uniek en levendig van kleur. Natuurlijk is de uiteindelijke kleur afhankelijk van uw eigen oogkleur, maar de kwaliteit van de print op de lenzen is heel hoog.

Draagcomfort

De FreshGo lenzen hebben een hoog watergehalte, hierdoor voelen ze erg comfortabel tijdens het dragen en kunt u ze zonder problemen een dag in hebben. Het betreft hier wel daglenzen, ’s nachts dient u deze uit te doen om te reinigen en uw ogen rust te geven. FreshGo lenzen zijn zachte lenzen, dit is gemakkelijk met  het aanbrengen en voelt natuurlijk aan op uw ogen. Het zal dan ook niet snel gebeuren dat u last van geïrriteerde ogen krijgt door het dragen van FreshGo lenzen.

Verzorging van gekleurde FreshGo lenzen.

Lenzen worden geleverd in een gesealde verpakking, omdat het hygiëne artikelen zijn en om ervoor te zorgen dat de lenzen zo goed mogelijk blijven. De vloeistof in de verpakking heeft als functie de lenzen in goede conditie te houden, maar deze is niet geschikt om in contact te komen met uw ogen. Het is belangrijk de lenzen voor het eerste gebruik grondig te reinigen met een geschikte lenzenvloeistof.

Nadat u de lenzen goed hebt gereinigd, kunt u deze met schone handen aanbrengen op uw ogen. Na gebruik moet u de lenzen echter weer goed reinigen met lensvloeistof en ze bewarDen in een schone lenshouder gevuld met lensvloeistof. Let op! Voordat u de lenzen weer in gaat doen, moet u deze ook weer goed afspoelen en reinigen met lensvloeistof. Deze stappen zijn allemaal erg belangrijk om zo lang mogelijk van uw FreshGo gekleurde lenzen te kunnen genieten.