Lenzenbestellen

Home » Kleurlenzen » FreshGo Tone Kleurlenzen

FreshGo Tone Kleurlenzen

 
 
 
 
 

FreshGo Tone kleurlenzen zijn maandlenzen met een hoog watergehalte, waardoor deze comfortabel te dragen zijn. De FreshGo Tone serie zorgt voor een unieke kleurverandering van uw eigen oogkleur en is verkrijgbaar in zes verschillende kleurtonen:

 • Sapphire
 • Green
 • Blue
 • Hazel
 • Gray
 • Violet

Hoewel de kleuren erg van elkaar verschillen, leveren ze allen hetzelfde resultaat. Uw ogen zullen prachtig van kleur veranderen en hiermee kunt u een geheel nieuwe look creëren. Altijd al willen weten hoe een andere oogkleur u zou staan? Uitproberen is nu wel erg gemakkelijk, het enige lastige is kiezen welke kleur u als eerste wilt proberen.

FreshGo gekleurde maandlenzen

De kleurlenzen van het FreshGo merk zijn maandlenzen. Dit heeft als voordeel dat u langer plezier kunt hebben van uw lenzen, dan van daglenzen. Maandlenzen kunt u 30 dagen lang dragen en dit hoeven niet eens 30 aaneengesloten dagen te zijn, mits u de lenzen goed verzorgt.

Hoe verzorg ik mijn FreshGo Tone kleurlenzen?

Het goed verzorgen van uw maandlenzen is niet erg moeilijk, maar het moet wel gebeuren. De verzorging die de FreshGo lens nodig heeft, is gelijk aan de verzorging die elke andere maandlens nodig heeft. Hefet u al ervaring met lenzen? Dan is het al helemaal een eitje. 

 1. Handen wassen voordat u de verpakking opent
 2. De verpakking openen en de lens er voorzichtig uithalen
 3. De lens goed reinigen met geschikte lensvloeistof 
 4. Na gebruik de lens voorzichtig verwijderen, eerst handen wassen!
 5. Lens reinigen met lensvloeistof
 6. Lens bewaren in een schone lenshouder welke gevuld is met lensvloeistof
 7. Voor het volgende gebruik alle stappen weer herhalen