Lenzenbestellen

Home » Daglenzen » Alcon Daglenzen

Alcon

 
 
 
 
 
 

De daglenzen van CibaVision zijn geschikt voor diegene die het meest ultieme gevoel wil ervaren. Iedere dag een schone en frisse lens. Lenzenhouders en vloeistof zijn vanaf nu overbodig.  De daglenzen van CibaVision zijn van zeer hoge kwaliteit en laten veel zuurstof door, waardoor rode en branderige ogen tot het verleden behoren.  De zachte lenzen van CibaVision zijn zo ontworpen dat u niet merk dat u ze in heeft en deze daglenzen zijn eenvoudig te vervangen. Bovendien, hoeft u geen lenzen meer schoon te maken.

Assortiment CibaVision

De daglenzen van CibaVision worden in drie verschillende materialen gemaakt. Hieronder ziet u de verschillende CibaVision daglenzen,

Focus Dalies All Day

Deze daglenzen zijn gemaakt van basis materiaal en staan bekend om hun comfort. Daarnaast zijn deze lenzen ook nog een prettig geprijsd.

Dailies AquaComfort Plus

Deze CibaVision daglenzen zijn gemaakt uit een hoger zuurstof doorlatend materiaal en zijn zeer comfortabel. Dit zorgt ervoor dat de lenzen uitermate geschikt zijn voor gevoelige ogen. De lens draagt bij aan een stabiele traanfilm en dat is essentieel voor optimaal comfort, een goede gezichtsscherpte en succesvol dragen.

Dailies Total1

Dit zijn de allernieuwste generatie daglenzen van CibaVision. Deze silicone hydrogellenzen met een variabel toenemend watergehalte hebben een maximale comfort. Deze lenzen zijn geschikt voor mensen die zeer hoge eisen stellen aan het dragen van lenzen. De lens bezit een uniek zuurstof doorlatend vermogen, dat ontstaat doordat het watergehalte variabel is tussen 33% tot 80% Dit komt overeen met het natuurlijk watergehalte van het oog. Zeer geschikt voor dragers die snel last hebben van droge en vermoeide ogen. Het resultaat is de gehele dag ongemerkt lenzen dragen.  

Advies CibaVision daglenzen

Wilt u meer informatie over het assortiment CibaVision daglenzen? Of heeft u een vraag? Neem dan gerust contact met ons op via 088 112 0550. Daarnaast kunt u altijd mailen naar info@lenzenbestellen.nl.