Lenzenbestellen

Home » Daglenzen » CooperVision Daglenzen

CooperVision

 
 
 
 
 
 

 

De daglenzen van CooperVision zijn zeer geschikt voor diegene die het ultieme gevoel wilt ervaren. Met deze lenzen van CooperVision heeft u iedere dag een schone en frisse lens. Daarnaast is onderhoud niet meer nodig en hoeft u de lenzen niet schoon te maken met lenzenvloeistof.

De daglenzen van CooperVision hebben een hoge zuurstofdoorlaatbaarheid. Hierdoor behoren rode en branderige ogen tot het verleden. De zachte lenzen zijn zo ontworpen dat u niet merk dat u ze in heeft. Bent u op zoek naar een makkelijke en kwalitatieve daglens? En wilt u iedere dag een nieuw paar lenzen dragen? Bestel dan daglenzen van CooperVision via Lenzenbestellen.nl.

Hoge kwaliteit materiaal

CooperVision vindt de kwaliteit van het materiaal een van de belangrijkste eigenschappen van een contactlens. Zij zorgen er dan ook voor dat ieder product is ontwikkeld met de nieuwste technologieën en materialen van een zeer hoge kwaliteit. CooperVision maakt gebruik van twee verschillende materialen. Hieronder ziet u deze materialen:

  1. Daglenzen Biomedics 1 day, deze lenzen zorgen voor een comfortabel gevoel en ligt prettig op het oog. Daarnaast geeft het materiaal van deze lens een perfecte gezichtsscherpte en zijn deze lenzen met dit materiaal prettig geprijsd.
     
  2. Daglenzen ProClear 1 day, deze daglenzen zijn gemaakt van een materiaal dat een hoog bindend vermogen heeft. Dit zorgt ervoor dat het traanvocht optimaal blijft en dat u geen droge ogen krijgt. Deze daglenzen zijn uitermate geschikt voor PC-gebruik.

Advies CooperVision daglenzen

Heeft u vragen over ons assortiment CooperVision daglenzen? Of wilt u meer informatie over een bepaalde daglens? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Wij zijn op werkdagen van 9.00 tot 17.00 telefonisch bereikbaar via 0591 – 635 801. Daarnaast kunt u altijd mailen naar info@lenzenbestellen.nl.
 

CooperVision