Lenzenbestellen

Home » Siliconen Hydrogel Lenzen

Siliconen Hydrogel contactlenzen

 
 
 
 
 

Tegenwoordig worden veel lenzen geleverd in een nieuwe generatie materialen: Siliconen Hydrogel.Dit materiaal laat 4-5 keer meer zuurstof door t.o.v. traditionele materialen. Voordeel voor u: meer zuurstof voor het oog en dus meer comfort.

Extra zuurstof doorlatendheid

Doordat de Siliconen Hydrogel Lenzen 4 tot 5 keer meer zuurstof doorlaten is de kans op irritatie of uitdroging van de ogen heel veel kleiner. Droge ogen horen voorgoed tot het verleden bij het gebruik van Siliconen Hydrogel lenzen. Ze voelen direct erg comfortabel. Hierdoor kunt u ze tot laat in de avond dragen.

Bovendien zijn de Siliconen Hydrogel lenzen comfortabel en ideaal voor tijdens het sporten. Ook is de kans op infecties of allergieën  een stuk kleiner met de Siliconen Hydrogel lenzen.

Voorheen gebruikte men als bestanddeel in de lens grotendeels water. In de loop van de dag verdampt dit water en zorgt het ervoor dat de lens oncomfortabel gaat zitten en droog wordt. Met de Siliconen Hydrogel lenzen heeft u dit probleem niet doordat deze lenzen siliconen bevatten. De Siliconen Hydrogel lenzen blijven de hele dag zacht aanvoelen en comfortabel zitten. Ook bij de Siliconen Hydrogel lenzen is het onderhouden en gebruik van de lenzen erg belangrijk.

Zorg ervoor dat de Siliconen Hydrogel lenzen altijd goed schoon gehouden worden doormiddel van het gebruik van lenzenvloeistof.

Lenzen bestellen, bestel hier online uw contactlenzen

Bij Lenzenbestellen.nl kunt u eenvoudig online uw contactlenzen bestellen. Of het nou gaat om maandlenzen, daglenzen, multifocale lenzen, kleurlenzen of torische contactlenzen? Lenzenbestellen.nl heeft een breed aanbod verschillende soorten lenzen. Wij hebben lenzen van A-merken zoals Alcon, CibaVision, CooperVision en Optiview. Naast correctie lenzen en kleurlenzen vindt u bij ons ook aan groot assortiment aan feestlenzen. Deze feestlenzen zijn  uitermate geschikt voor bijvoorbeeld Halloween of Carnaval. Wilt u online lenzen bestellen? Bestel deze dan eenvoudig bij de contactspecialist van Nederland.