Lenzenbestellen

Home

Contactlenzen DAILIES® All Day Comfort en DAILIES® AquaComfort Plus™

DAILIES®  All Day Comfort en DAILIES® AquaComfort Plus™
Verander je kijk op contactlenzen!

DAILIES® daglenzen zijn uiterst comfortabele, zachte lenzen die elke dag worden vervangen. Dank zij het gepatenteerde productieproces van DAILIES®, kon aan het unieke lensmateriaal een bevochtigende component worden toegevoegd, genaamd PVA (polyvinylalcohol), voor verfrissend comfort de hele dag lang. 

 

Ciba Vision daily comfortciba vision dailies

Zodra je de ciba vision daily comfort aanbrengt, komt er door de knipperbeweging van je oog een beetje van deze comfortcomponent vrij. Het is alsof een bevochtigend laagje op de lens wordt gevormd en dit de hele dag lang! Hierdoor zitten de DAILIES ® daglenzen comfortabeler dan ooit: vanaf het moment dat je ze aanbrengt, tot het eind van de dag*1. DAILIES daglenzen zijn een ideale optie voor wie voor het eerst lenzen wil proberen en zeker voor wie de lenzen wil afwisselen met een bril -bvb tijdens het sporten, uitgaan, op reis...

Ciba Vision daily comfort contactlenzen zitten verpakt in individuele blisters, die je moeiteloos openmaakt. Aangezien je telkens met een nieuw, steriel paar lenzen begint, zijn ze superhygiënisch.

Omdat deze Ciba Vision daily comfort daglenzen na een dag dragen worden weggegooid, mag je het in de weer zijn met flacons en lenshoudertjes ook alvast vergeten! Je start telkens met een nieuw, fris paar lenzen. 

Ciba Vision DAILIES daglenzen zijn bovendien voorzien van een lichtblauwe handling tint: dit maakt het aanbrengen nog eenvoudiger!

 

Ciba Vision daily aqua comfort plus

Ciba Vision daily aqua comfort plus daglenzen zijn beschikbaar voor wie bijziend of verziend is. Deze lens biedt een superieur comfort door de Triple Action Moisture werking*1. 

Naast de PVA bevat deze lens nog twee andere componenten die voor bevochtiging en verfrissing van de lens zorgen. Zelfs als je een beetje wantrouwig tegenover lenzen staat, zullen het gemak en onovertroffen comfort van DAILIES® AquaComfort® Plus daglenzen je snel overtuigen!

Er zijn ook DAILIES® daglenzen voor wie een cilinder nodig heeft en voor wie moeite krijgt met het scherpstellen op voorwerpen dichtbij. 

Referenties: *Compared to Focus®  DAILIES® with AquaComfort lenses 1. Alcon data on file, 2007.

 

Ciba Vision contactlenzen

Zoekt u Ciba Vision contactlenzen? Wij leveren alle onderstaande lenzen van Ciba Vision.  
Bij lenzenbestellen.nl besteld u lenzen simpel en snel!