Lenzenbestellen

Home

Dailies Total 1 daglens cotnactlenzen |LenzenBestellen.nl

Dailies Total 1 daglens
 
De Dailies Total 1 daglenzen zijn zachte contactlenzen die worden geproduceerd worden door CIBA Vision. Deze contactlenzen zijn de eerste daglenzen met een silicone hydrogel lens.
Deze zogeheten silicone hydrogel lens heeft een hoog watergehalte. Het lensoppervlak van de Dailies Total 1 bestaat uit 80 procent aan water. Dit is ongeveer net zoveel water als uw eigen oog bevat. Door dat uw ogen continu worden blootgesteld aan zuurstof is de kans dat uw ogen geïrriteerd raken zeer klein.  Door dit hoge watergehalte droogt de contactlens niet meer uit. Hierdoor heeft u de gehele dag een comfortabel en fris gevoel. En de volgende dag doet u gewoon weer een nieuwe frisse contactlens in.Dailies Total 1 daglens |LenzenBestellen.nl
 
Voordelen Dailies Total 1:
- Het lensoppervlak bevat meer dan 80 procent water
- Hoogste zuurstoftransmissie van alle beschikbare daglenzen.
- Zijdezacht draagcomfort tot aan het einde van de dag.
 
Wij kunnen deze lenzen aanbevelen aan iedereen die gebruik maakt van contactlenzen omdat, deze daglenzen van CIBA Vision zeer comfortabel en van goede kwaliteit zijn. maar ook voor diegene die nog nooit contactlenzen heeft gedragen is het een fijne contactlens. Dit komt doordat de Dailies Total 1 daglenzen gemakkelijk aan te brengen zijn op uw oog.
 
Gebruik Dailies Total 1
De Dailies Total 1 kunt u één dag gebruiken. Na één dag worden de lenzen weggegooid en vervangen voor een nieuw paar contactlenzen. Vervang wel iedere dag uw lenzen om het comfortabele en frisse gevoel iedere dag opnieuw te ervaren. Om optimaal gebruik te kunnen maken van uw contactlenzen is het belangrijk om advies te vragen aan uw opticien omtrent de draagtijd en het gebruik van contactlenzen. Door verkeerd of te lang gebruik van contactlenzen kunt u problemen oplopen zoals oogontsteking. 
 
Sterktes Dailies Total 1
Er zijn via lenzenbestellen.nl meerdere soorten sterktes verkrijgbaar. Klik door naar onze Cibavision daglenzen.