Lenzenbestellen

Home

Freshlook kleur contactlenzen

Kies zelf de kleur van je ogen! FreshLook® kleurlenzen bieden je de mogelijkheid om zelf de kleur van je ogen te kiezen, elke dag opnieuw of af en toe bij een speciale gelegenheid! 

Freshlook Colors contactlenzen

Met FreshLook® Colors™ gekleurde maandlenzen kun je de kleur van je ogen compleet veranderen en een totaal andere look creëren. De gekleurde maandlenzen FreshLook® ColorBlends™ zorgen dan weer voor een subtiele kleurverandering van je ogen, ongeacht of je lichte of donkere ogen hebt. FreshLook® Dimensions™ zijn gekleurde maandlenzen, die de natuurlijke kleur van je ogen verdiepen en accentueren, voor een expressievere blik.

Voor wie af en toe een andere look wenst zijn er de natuurlijke kleuren van FreshLook® One-Day kleurlenzen. Dankzij deze gekleurde daglenzen kun je iedere dag opnieuw kiezen hoe jij er uit wilt zien!

Het zachte materiaal op basis van een hydrogel en de dunne randen van de lens zorgen voor een aangenaam en comfortabel gevoel. Bovendien zijn deze lenzen zeer makkelijk aan te brengen en uit te nemen. 

De gekleurde daglenzen zijn verkrijgbaar in 4 subtiele kleuren: bruin, groen en grijs. 

Wacht dus niet langer, en geef je ogen de kleur die bij je stemming past!

Lenzen bestellen, bestel hier online uw contactlenzen

Bij Lenzenbestellen.nl kunt u eenvoudig online uw contactlenzen bestellen. Of het nou gaat om maandlenzen, daglenzen, multifocale lenzen, kleurlenzen of torische contactlenzen? Lenzenbestellen.nl heeft een breed aanbod verschillende soorten lenzen. Wij hebben lenzen van A-merken zoals Alcon, CibaVision, CooperVision en Optiview. Naast correctie lenzen en kleurlenzen vindt u bij ons ook aan groot assortiment aan feestlenzen. Deze feestlenzen zijn  uitermate geschikt voor bijvoorbeeld Halloween of Carnaval. Wilt u online lenzen bestellen? Bestel deze dan eenvoudig bij de contactspecialist van Nederland.

Freshlook Colors