Lenzenbestellen

Home

Kleurlenzen bestellen

Wilt u kleurlenzen bestellen voor dagelijks gebruik? Of bent u juist op zoek naar een paar gekke partylenzen? Bij Lenzenbestellen.nl vindt u een zeer uitgebreid assortiment aan kleurlenzen. Of u nou een feestje heeft of een keer een andere kleur ogen wilt uitproberen? Bij Lenzenbestellen.nl bent u aan het juiste adres.

De kleurlenzen van Lenzenbestellen.nl zijn van goede kwaliteit en kunnen vaker gedragen worden. Dit is per type lens verschillend. Zo hebben wij gekleurde daglenzen, maandlenzen, maar ook kleurlenzen die u een jaar lang kunt gebruiken.

Groot assortiment kleurlenzen

Lenzenbestellen.nl heeft een groot aanbod aan verschillende soorten kleurlenzen. Kleurlenzen nodig voor een evenement? Natuurlijke kleurlenzen voor een kleine kleurverandering? Bij ons vindt u de geschikte kleurlens.

Voordelen kleurlenzen van lenzenbestellen.nl

Aan de kleurlenzen van Lenzenbestellen.nl zitten verschillende voordelen. Hieronder ziet u de voordelen op een rij:

  • Kwalitatieve kleurlenzen
  • ISO gecertificeerd
  • Snelle levering
  • Veel kleuren en patronen
  • Scherpe prijzen

Wilt u profiteren van deze voordelen? Wacht dan niet langer en bestel uw favoriete kleurlenzen via Lenzenbestellen.nl.

Levertijd kleurlenzen

De levertijd van de kleurlenzen verschilt per kleurlens. De partylenzen zijn uit voorraad leverbaar. Wanneer u deze op een werkdag voor 17.00 bestelt, heeft u deze partylenzen de volgende dag in huis. Kleurlenzen op sterke worden direct bij de fabrikant besteld, deze hebben een levertijd van ongeveer 2 a 3 werkdagen.

Advies kleurlenzen

Bent u benieuwd welke kleur het beste bij u past? Of heeft u vragen over ons assortiment kleurlenzen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Wij zijn op werkdagen vanaf 9.00 tot 17.00 bereikbaar voor al uw vragen. Daarnaast kunt u altijd mailen naar info@lenzenbestellen.nl.

Let op! De kleurlenzen uit ons assortiment zijn meerdere malen te dragen. Goed onderhoud is hierdoor van groot beland. Zorg ervoor dat u de lenzen altijd schoonmaakt na het dragen en ze bewaart in een daarvoor bestemde lenzenhouder.

 

 

Kleurlenzen