Lenzenbestellen

Home

Kleurlenzen op sterkte bestellen

Bent u op zoek naar een betrouwbaar bedrijf waar u eenvoudig uw gekleurde lenzen op sterkte kunt bestellen? Zoek dan niet verder. Lenzenbestellen.nl is de totaalleverancier van kleurlenzen op sterkte. Merken als CibaVision en CooperVision vindt u terug in ons assortiment. Alle kleurlenzen op sterkte uit ons assortiment worden direct bij de fabrikant besteld. Hierdoor heeft u altijd originele en kwalitatieve contactlenzen.

Groot assortiment Kleurlenzen lenzen op sterkte

Lenzenbestellen.nl staat bekend om haar uitgebreide assortiment. Ook kleurlenzen op sterkte vindt u bij ons. Bent u op zoek naar een set kleurlenzen op sterkte voor lichte ogen? Of wilt u juist felle kleurlenzen voor donkerbruine ogen? Bij ons bent u aan het juiste adres. Hieronder ziet u welke kleurlenzen op sterkte wij onder andere aanbieden:

Wilt u een van de bovenstaande kleurlenzen op sterkte bestellen? Bestel deze dan eenvoudig en snel via Lenzenbestellen.nl.

Hoge kwaliteit

Alle kleurlenzen op sterkte uit ons assortiment zijn van hoge kwaliteit. Dit komt doordat wij de kleurlenzen direct bij de fabrikant bestellen. Hierdoor zijn wij maar ook u er van verzekerd dat de contactlenzen origineel zijn. De lenzen van CooperVision en CibaVision hebben een hoge zuurstofdoorlatendheid. Hierdoor worden rode en geïrriteerde ogen voorkomen en is de lens gemakkelijk te dragen, ook voor diegene die niet vaak kleurlenzen draagt.

Snelle levering

Wij bestellen alle kleurlenzen op sterkte regelrecht bij de fabrikant. De levertijd is dan ook in de meeste gevallen 2 a 3 werkdagen. Bij sommige lenzen kan dit afwijken. Bij ieder product staat vermeld wat de levertijd is van de desbetreffende kleurlenzen. Wanneer de lenzen bij ons binnen zijn zullen wij deze direct versturen via Post NL.

Kleurlenzen op sterkte bestellen via Lenzenbestellen.nl

Heeft u vragen over ons assortiment kleurlenzen op sterkte? Of wilt u advies bij het uitzoeken van kleurlenzen op sterkte? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Wij zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar van 9.00 tot 17.00 via 088 - 112 0550. Daarnaast kunt u altijd een e-mail sturen naar info@lenzenbestellen.nl.

 


Kleurlenzen op sterkte bestellen