Lenzenbestellen

Home

Optiview Super zijde zachte daglens. Elke dag een nieuwe contactlens

De Optiview Active Comfort Extra daglenzen zijn zeer comfortabel. Dit komt doordat aan deze contactlenzen meerdere comfortcomponenten toegevoegd zijn. Een van deze bestanddelen zorgt ervoor dat de contactlens zijdezacht is. Dit geeft als voordeel dat meteen wanneer u de contactlens aanbrengt op uw oog u een comfortabel gevoel heeft. Zo kunt u de gehele dag een fijn gevoel ervaren zonder last te krijgen van rode of geïrriteerde ogen.

Optiview Active Comfort Extra daglens

Ook is er een component aanwezig wat ervoor zorgt dat uw ogen de gehele dag worden bevochtigd. Dit bevochtigende bestanddeel heeft als functie dat uw ogen de gehele dag worden bevochtigd en dat u bijvoorbeeld geen last van droge ogen krijgt. De Optiview Active Comfort Extra daglenzen zijn geschikt  voor diegene die nog nooit eerder contactlenzen heeft gebruikt. Maar ook wanneer u al contactlenzen gebruikt zijn de Optiview Active Comfort extra zeer geschikt.Optiview Active Comfort Extra daglens

De daglenzen zijn hiervoor geschikt omdat de contactlens vanaf het moment dat u de lens aanbrengt tot dat u hem uitdoet een zeer comfortabel gevoel geeft.

Voordelen Optiview Active Comfort Extra daglens:

-                 3 verschillende componenten

-                 zuurstof doorlaatbaar

-                 Bij iedere keer knip peren worden uw ogen bevochtigd

-                 scherp zicht

-                 Zijdezachte lens

-                 Iedere dag een schone nieuwe contactlens

Gebruik Optiview Active Comfort Extra daglens

Wanneer u contactlenzen draagt is het belangrijk dat de contactlens goed wordt onderhouden.

Dit is bij de Optiview Active Comfort Extra daglens niet van toepassing. Dit komt doordat u de contactlens maar gedurende één dag draagt en aan het einde van de dag de lens weggooit. U bespaart hier niet alleen tijd mee maar ook geld, want u hoeft geen lenzenvloeistof of lenzenhouders aan te schaffen.

Doordat u iedere dag een nieuwe contactlenzen gebruikt heeft u elke dag opnieuw een comfortabel en fris gevoel. Wel raden wij u aan om het advies van uw opticien over het gebruik van contactlenzen te volgen.

De Optiview Active Comfort contactlenzen zijn bij ons te bestellen op sterkte vanaf  -10.00 tot +6.00.

Ook kunt u verschillende verpakkingen bestellen. U kunt bij Lenzenbestellen.nl een verpakking met 30 stuks of met 60 stuks bestellen.

Lenzen bestellen, bestel hier online uw contactlenzen

Bij Lenzenbestellen.nl kunt u eenvoudig online uw contactlenzen bestellen. Of het nou gaat om maandlenzen, daglenzen, multifocale lenzen, kleurlenzen of torische contactlenzen? Lenzenbestellen.nl heeft een breed aanbod verschillende soorten lenzen. Wij hebben lenzen van A-merken zoals Alcon, CibaVision, CooperVision en Optiview. Naast correctie lenzen en kleurlenzen vindt u bij ons ook aan groot assortiment aan feestlenzen. Deze feestlenzen zijn  uitermate geschikt voor bijvoorbeeld Halloween of Carnaval. Wilt u online lenzen bestellen? Bestel deze dan eenvoudig bij de contactspecialist van Nederland.