Lenzenbestellen
Carnaval
Freshlook Beautypack
Air Optix kleurLenzen
Lenzenvloeistof
  • Carnaval
  • Freshlook Beautypack
  • Air Optix kleurLenzen
  • Lenzenvloeistof
 
 
 

Beste kleurlenzen merk

Wilt u kleurlenzen bestellen van het beste kleurlenzen merk? Wij hebben gekleurde lenzen van Freshlook en Coopervion, een betaalbaar en goed merk. Wilt u een keer een andere oog kleur proberen met kleurlenzen? Bestel dan gekleurde lenzen van het beste kleurlenzen merk. Freshlook en Coopervision hebben allerlei verschillende kleuren wat u kunt uitproberen.

 

Freshlook

Freshlook is goedkoop en het beste kleurlenzen merk voor u. Freshlook heeft verschillende soorten lenzen o.a. Freshlook Colorblends deze lenzen zorgen voor een natuurlijke kleurverandering. De Freshlook Colors zorgen voor een opvallende kleurverandering ideaal als u zelf donkere ogen heeft. De Freshlook kleurlenzen zijn ook te krijgen zonder sterkte ook wel plano genoemd. De Freshlook Air Optix zorgt ervoor dat u een natuurlijke oogkleur heeft. De Freshlook One-Day lenzen zijn ideaal om elke dag weer nieuwe frisse lenzen in te hebben.

 

Coopervision

Coopervision is goedkoop en het beste kleurlenzen merk voor u. Coopervision heeft een soort kleurlenzen dit zijn de Expressions. De kleurlenzen verbeteren direct uw oogkleur. De lenzen zijn voor zowel lichte als donkere ogen geschikt. Wel is het belangrijk dat u alle lenzen goed onderhoud dan zijn de lenzen 30 dagen te dragen. De lenzen van Coopervision hebben een hoge kwaliteit, dit komt doordat Coopervision altijd mee gaat met de laatste technologieën op het gebied van lenzen.

 

Beautypack

Wilt u eens wat anders proberen met de kleur van u ogen? U kunt nu bij ons 3 gekleurde lenzen bestellen van het beste kleurlenzen merk Freshlook. Zo kunt u 3 verschillende kleuren of verschillende type kleurlenzen bestellen. Dan kunt u gemakkelijk en goedkoop kijken welke lenzen u het beste vind.

 

Vragen?

Heeft u vragen over het beste kleurlenzen merk? Dan kunt u telefonisch contact opnemen met onze klantenservice op werkdagen van 9.00 tot 17.00 op 088 112 0550. Ook kunt u ons altijd mailen info@lenzenbestellen.nl zo kunnen wij op werkdagen altijd reageren op uw mail.

 

Coopervision