Lenzenbestellen

Home

Carnaval lenzen

Lenzenbestellen.nl heeft een zeer uitgebreid assortiment carnaval lenzen. Wilt u uw carnavals outfit compleet maken? Bestel dan een paar bijpassende carnavalslenzen. Lenzen zorgen er niet alleen voor dat uw outfit compleet is, ook zal u extra opvallen. Wilt u een onvergetelijk carnaval? Bestel dan een paar opvallende carnaval lenzen. 

Carnaval

In Nederland worden er twee soorten carnaval. Het Rijnlands carnaval en het Bourgondisch carnaval. Bij beide feesten is het de traditie om geheel verkleed te gaan. Het is vaak de kunst om er zo opvallend mogelijk uit te zien. Met een set carnaval lenzen zorgt u ervoor dat uw kostuum compleet is. Maar welke carnaval lenzen heeft u nu nodig? Hieronder ziet u een overzicht van de meest verkochte carnavals lenzen,

Bekijk hier ons volledige overzicht carnaval lenzen

Verzorging carnaval lenzen

Ook de verzorging van carnaval lenzen is van groot belang. De carnaval lenzen zijn zonder sterkte  en kunnen 30 keer gedragen worden. Wanneer u de lenzen gedragen heeft moet u deze goed reinigen. Dit kan door het gebruik van lenzenvloeistof. Wanneer u de lenzen heeft gereinigd moet u deze opbergen in een lenzendoosje.

Advies carnaval lenzen

Weet u niet welke lenzen geschikt zijn voor uw outfit? Of heeft u vragen over ons assortiment? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Onze medewerkers zijn op werkdagen tussen 9.00 en 17.00 telefonisch bereikbaar op 088 112 0550. Daarnaast kunt u altijd mailen naar info@lenzenbestellen.nl.