Lenzenbestellen

Home

Crazy lenzen

Ben je op zoek naar een leuke lenzen? Dan ben je bij Lenzenbestellen aan het juiste adres met een uitgebreid aanbod van crazy lenzen. Wil je een enge set zombie lenzen of toch totaal zwarte lenzen? Het is ideale is dat de lenzen geen strekte hebben en maar liefst 30 maal gedragen kunnen worden, mits goed onderhouden.

Halloween lenzen

De lenzen zijn vooral erg ideaal voor tijdens Halloween. Voor iedere mogelijke Halloween-outfit zijn geschikte lenzen te vinden in ons assortiment. Wil je extra opvallen tijdens een Halloween-feest of een ander verkleedfeest? Bestel dan nog een paar extra lenzen bij Lenzenbestellen.nl

Twijfelt u welke lenzen u wilt dragen met Halloween? Hieronder ziet u een overzicht van de meest populaire Halloween lenzen;

Bekijk hier het gehele assortiment Halloween lenzen

Onderhoud crazy lenzen

Het liefste wilt u uw crazy lenzen zo vaak mogelijk kunnen dragen natuurlijk. Voor een langere levensduur van uw lenzen is goed onderhoud van groot belang. Ook cosmetische lenzen zoals crazy lenzen moeten goed onderhouden worden. Als u uw lenzen iedere keer na het dragen goed reinigt met lenzenvloeistof en de lenzen in een lenzenbakje op een donkere plek bewaart, gaan de crazy lenzen van lenzenbestellen.nl 30 dagen mee (30 maal).

Crazy lenzen

Online bestellen crazy lenzen

Bent u op zoek naar een paar te gekken opvallende crazy lenzen? U kunt deze dan eenvoudig online bestellen. Alle Crazy en Halloween lenzen zijn uit voorraad leverbaar. Wanneer u op een werkdag voor 17.00 besteld, heeft u de lenzen de volgende dag nog in huis.

Wilt u meer weten over ons assortiment crazy lenzen? Of heeft u een vraag over een bepaald product? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice via 088 112 0550 of stuur een e-mail naar info@lenzenbestellen.nl.