Lenzenbestellen

Home

Feest lenzen

Contactlenzen en het kiezen van de juiste kleur!

Crazy Partylenzen

Crazy Partylenzen zijn jaarlenzen die gedragen worden bij speciale gelegenheden. Deze contactlens kan ongeveer een jaar gebruikt worden, mits deze goed onderhouden worden. Leg nooit je lenzen weg in het zonlicht of een andere warme plek. 

Als u kleurlenzen wilt kopen is het natuurlijk belangrijk dat u het resultaat krijgt wat u ervan verwacht en dat is ook logisch. Bij een bestelling van gekleurde contactlenzen is het van belang dat u zich wel realiseert dat ieder oog uniek is. Dit betekent dat het uiteindelijk resultaat van de gewenste kleur mogelijk iets kan afwijken in vergelijking met het de afbeelding op de website.

Crazy feest lenzen voor elk feest, wie wil er nou niet met witte partylenzen of rode cateye lenzen voor de dag komen. Bekijk ook eens onze gele cateye partylenzen al jaren een hot item. 

Feestlenzen voor lichte en donkere ogen 

Enkele tips: Lichte ogen zijn eenvoudig van kleur te veranderen en geven snel het gewenste resultaat als u een gekleurde lens inzet. De meeste lenzen zijn dus voor dit type ogen geschikt. Daarentegen zijn donkere ogen wat moeilijker van kleur te veranderen. Kies in dat geval een wat hardere kleur.

Om voor u de keuze makkelijker te maken hebben we crazy feest lenzen telkens op hetzelfde oog gefotografeerd. Zo ontstaat er een zo’n realistisch mogelijk beeld. 

Onderhoud: Vloeistof alles in 1, onderhoud je lenzen goed, ververs regelmatig de vloeistof, zo hou je je lenzen fris en vers.

Lenzen bestellen, bestel hier online uw contactlenzen

Bij Lenzenbestellen.nl kunt u eenvoudig online uw contactlenzen bestellen. Of het nou gaat om maandlenzen, daglenzen, multifocale lenzen, kleurlenzen of torische contactlenzen? Lenzenbestellen.nl heeft een breed aanbod verschillende soorten lenzen. Wij hebben lenzen van A-merken zoals Alcon, CibaVision, CooperVision en Optiview. Naast correctie lenzen en kleurlenzen vindt u bij ons ook aan groot assortiment aan feestlenzen. Deze feestlenzen zijn  uitermate geschikt voor bijvoorbeeld Halloween of Carnaval. Wilt u online lenzen bestellen? Bestel deze dan eenvoudig bij de contactspecialist van Nederland.

 

Zombie lenzen