Lenzenbestellen

Home

Groot Assortiment kleurlenzen van Freshlook

 


Freshlook ColorBlends

Freshlook ColorBlends zijn maandlenzen die geproduceerd worden door CIBA Vision: marktleider en specialist op het gebied van gekleurde lenzen.

In het assortiment van kleur lenzen zijn de Freshlook ColorBlends één van de populairste kleurlenzen, dit om een aantal redenen. In tegenstelling tot veel andere soorten kleurlenzen, veranderen de Freshlook ColorBlends de kleur van uw ogen op een natuurlijke manier door de unieke 3 in 1 techniek. Hierdoor krijgen uw ogen een natuurlijke opslag welke niet hard en onnatuurlijk is maar juist zacht en natuurlijk. Slechts een kenner die zal opmerken dat de verkregen kleur niet uw eigen oogkleur is! Doordat de Freshlook ColorBlends luchtdoorlatende contactlenzen zijn, zult u vrijwel nooit last hebben van droge of geïrriteerde ogen. Ideaal voor diegene die de gehele dag en/of nacht deze lenzen wil dragen.

 

Om deze Freshlook ColorBlends kleurlenzen voor iedereen draagbaar te maken, zijn ze bestelbaar zowel voor diegene die een correctielens nodig heeft als voor diegene die het leuk vindt om van oogkleur te veranderen. Een lens zonder sterkte wordt ook wel plano of plan lens genoemd. Alle lenzen worden geleverd in een doosje met daarin twee stuks in dezelfde sterkte. 

Kiest u voor Freshlook ColorBlends zonder corrigerende sterkte, dan kunt u deze vinden op onze aparte pagina; deze lenzen zijn altijd op voorraad waardoor uw order binnen één werkdag geleverd zal worden door Post NL. De levertijd van kleurlenzen op sterkte is 2-3 werk dagen, deze zijn vrij snel te leveren.

freshlook colorblends

 

Gratis lenshouder

Als u contactlenzen besteld bij lenzenbestellen.nl krijgt u bij iedere set lenzen die u besteld een gratis lenshouder. Met deze lenshouder kunt u uw lenzen altijd goed, hygiënisch en verantwoord opbergen zodat u maximaal draaggenot zult ondervinden.

 

Heeft u vragen over de kleurlenzen van CIBA Vision of vragen over de andere gekleurde lenzen op onze website? Dan kunt u uw vraag altijd stellen aan ons verkoop team. Het beste kunt u hiervoor een mail sturen naar info@lenzenbestellen.nl

 

 

Lenzen bestellen, bestel hier online uw contactlenzen

Bij Lenzenbestellen.nl kunt u eenvoudig online uw contactlenzen bestellen. Of het nou gaat om maandlenzen, daglenzen, multifocale lenzen, kleurlenzen of torische contactlenzen? Lenzenbestellen.nl heeft een breed aanbod verschillende soorten lenzen. Wij hebben lenzen van A-merken zoals Alcon, CibaVision, CooperVision en Optiview. Naast correctie lenzen en kleurlenzen vindt u bij ons ook aan groot assortiment aan feestlenzen. Deze feestlenzen zijn  uitermate geschikt voor bijvoorbeeld Halloween of Carnaval. Wilt u online lenzen bestellen? Bestel deze dan eenvoudig bij de contactspecialist van Nederland.