Lenzenbestellen

Home

Halloween contactlenzen

Bij Lenzenbestellen.nl vindt u een zeer uitgebreid overzicht van Halloweenlenzen. Bent u op zoek naar witte Zombie lenzen? Of groene Crazy Cat Eye lenzen? Zoek dan niet verder en bestel eenvoudig uw crazy lenzen bij lenzenbestellen.nl.

Halloween lenzen

Weet u al wat voor outfit u aan gaat trekken tijdens Halloween? Om uw outfit helemaal compleet te maken kunt u gebruik maken van Halloween lenzen. Deze lenzen zorgen ervoor dat uw ogen een extra eng effect krijgen. Daarnaast kunt u de crazy lenzen ook voor andere feestjes gebruiken. Carnaval? Of gewoon een verkleedfeest? Val op met een paar crazy lenzen.

Zombie lenzen

Er is bij lenzenbestellen.nl een ruim aanbod van crazy lenzen. Dit betekend dat er voor iedereen wel iets tussen zit. Deze Halloween lenzen zijn maandlenzen en zijn 30 dagen te dragen. Dit betekent dat u er lang plezier van kunt hebben. Wel is het van groot belang de lenzen goed te onderhouden. Goed onderhoud zorgt ervoor dat de kwaliteit van de lens behouden wordt en dat u geen infecties of andere oogproblemen kunt krijgen.

Bekijk hier ons assortiment Halloween lenzen

Kleurlenzen

Het assortiment crazy lenzen bestaat uit lenzen zonder sterkte. Dit betekend dat deze niet corrigerend is. Wij raden aan wanneer u wel een sterkte nodig heeft gewone kleurlenzen te gebruiken. Deze zijn namelijk wel verkrijgbaar in verschillende sterktes.

Bekijk hier ons assortiment kleurlenzen

Wilt u meer informatie over Halloween lenzen? Of wilt u advies bij het aanschaffen van een paar lenzen? Neem dan contact op met onze klantenservice via 088 - 112 0550. Daarnaast kunt u ons altijd mailen via info@lenzenbestellen.nl

Let op! De Halloween lenzen zijn op voorraad. Op werkdagen voor 17.00 besteld, is de volgende dag in huis.

 

Halloween lenzen