Lenzenbestellen

Home

Halloween

Ook in Nederland wordt er steeds meer aandacht besteed aan Halloween. Vooral Halloween-feestjes zien we steeds vaker in Nederland. Iedereen haalt zijn of haar engste outfit uit de kast. Om deze outfit compleet te maken kan een enge set Halloween lenzen natuurlijk niet ontbreken.

Halloween lenzen

U vindt bij Lenzenbestellen.nl een ruim assortiment aan verschillende soorten en kleuren Halloweenlenzen. Of u nou op zoek bent naar Cat Eye lenzen, Zombie lenzen of een paar gekleurde lenzen? Bij Lenzenbestellen.nl vindt u voor iedere outfit een passend paar lenzen.

Bekijk hier ons volledige aanbod Halloween lenzen

Leuk Halloween kostuum

Heeft u een leuk Halloween kostuum? Maar wilt u nog meer opvallen? Gaat u verkleedt als zombie? Dan zijn een paar extra enge zombie lenzen niet weg te denken. Deze lenzen zorgen ervoor dat uw outfit compleet is en dat u een super eng effect creëert. Of wilt u juist een Cat Eye look? Dan zijn misschien de gele Cat Eye lenzen een oplossing.

Verzorging Halloween lenzen

De Halloween lenzen in ons assortiment zijn niet op sterkte. Het zijn maand lenzen die maar liefst 30 dagen gedragen kunnen worden (30 keer). Het is wel van groot belang dat u de lenzen goed onderhoudt. De lenzen moeten naar iedere draagbeurt goed gereinigd worden met lenzenvloeistof en bewaard worden in een daarvoor bestemd lenzendoosje.

Klik hier voor meer informatie over het plaatsen en reinigen van lenzen

Heeft u vragen over onze Halloween lenzen? Neem dan gerust contact met ons op via 088 112 0550 of stuur een e-mail naar info@lenzenbestellen.nl.

 

 

Halloween