Lenzenbestellen

Home

voor een natuurlijke verandering van het oog

Freshlook Colorblends
 

Brilliant blue

De Freshlook Colorblends gekleurde maandlenzen zijn gekleurde contactlenzen van hoge kwaliteit.
Deze gekleurde maandlenzen worden geproduceerd door CIBA Vision. 
Door het dragen van gekleurde contactlenzen kunt u uw ogen in bijna elke gewenste kleur veranderen. Hierdoor kunt u uw ogen net even wat meer effect geven of juist een gehele andere blik creëren. Wilt u bijvoorbeeld wanneer u zelf bruine ogen heeft blauwe ogen hebben?
Dan kunt u onder andere onze Brilliant Blue Freshlook Colorblends.
 
De Freshlook Colorblends zorgen door een gepatenteerde 3 in 1 lens technologie voor een natuurlijke veranderding van uw oog. Hierdoor krijgt u de meest natuurlijke look. De 3 lagen kleuren op de maandlens zorgen voor een mooi dekkend effect.  

Colors violet
Wanneer u donkere ogen heeft kunnen wij u Freshlook Colors adviseren. Deze lenzen zijn speciaal ontwikkeld voor diegene met zeer donkere ogen. Door het gebruik van deze kleurlenzen kunt u wanneer u donkere ogen heeft ook het gewenste effect krijgen van de kleurenlenzen van CIBA Vision. De Freshlook Colors zijn ook zowel met als zonder sterkte verkrijgbaar.
 
Freshlook Colorblends met of zonder sterkte
De Freshlook Colorblends zijn bij ons verkrijgbaar zowel met als zonder sterkte, de lenzen zonder sterkte worden ook wel plano of plan lenzen genoemd. De Freshlook Colorblends kunnen worden geleverd in verschillende sterktes. Ook wanneer de sterkte van uw rechteroog anders is dan die van uw linkeroog. Dan kunt u bij ons voor ieder oog een aparte lens bestellen met ieder zijn eigen sterkte.
 
U kunt de lenzen zonder sterkte via Freshlook Colorblends plan bestellen. Op deze aparte pagina vind u alle kleurlenzen van CIBA Vision zonder sterkte. 
Deze gekleurde maandlenzen hebben wij altijd voor u op voorraad. Uw bestelling zal dan binnen één werkdag worden aangeboden bij Post NL, zodat u uw bestelling zo snel mogelijk in huis heeft!
 
Kleuren Freshlook Colorblends:
De Freshlook Colorblends zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. Hieronder ziet u alle kleuren die u bij ons kunt bestellen,
Freshlook Colorblends met sterkte
- Colorblends Amethyst
- Colorblends True Sapphire
- Colorblends Pure Hazel
- Colorblends Green
- Colorblends Bruin
- Colorblends Honey
- Colorblends Blue
- Colorblends Parelgrijs
- Colorblends Turquoise
- Colorblends Brilliant Blue
- Colorblends Sterling Gray
- Colorblends Gemstone Green
 
Freshlook colorblends plano/plan zonder sterkte:
- Colorblends Amethyst
- Colorblends True Sapphire
- Colorblends Pure Hazel
- Colorblends Amandelgroen
- Colorblends Kaneel brown
- Colorblends Honey
- Colorblends Azuurblauw
- Colorblends Parelgrijs
- Colorblends Turquoise 
- Colorblends Brilliant Blue
- Colorblends Sterling Grey
- Colorblends Gemstone Green

 
Onderhoud Freshlook Colorblends lenzenVloeistof
Freshlook Colorblends gekleurde lenzen zijn maand lenzen, het is daarom van belang dat u de lenzen naar 30 dagen dragen vervangt. Omdat u ze een maand lang draagt wilt u uw kleurcontactlenzen natuurlijk zo lang mogelijk mooi houden, daarom is het vanzelfsprekend dat u ze goed moet onderhouden. Dit kunt u doen door ze dagelijks voor en na het dragen goed schoon te maken met lenzenvloeistof. Wanneer u ze niet draagt kunt u ze het beste in een lenzenhouder met lenzenvloeistof bewaren op een donkere plek. Hierdoor blijven de kleurlenzen op hun mooist.
Wanneer u lenzen bij ons besteld krijgt u bij iedere set lenzen een gratis lenshouder. 
Met deze lenshouder kunt u de lenzen altijd hygiënisch en verantwoord opbergen.