Lenzenbestellen

Home

Kleurlenzen kopen

U vindt bij Lenzenbestellen.nl een zeer uitgebreid assortiment aan kleurlenzen. Wij verkopen kleurlenzen zowel met als zonder sterkte. Hierdoor hebben wij voor iedereen een geschikte kleurlens. Kleurlenzen kopen? Bestel deze eenvoudig via Lenzenbestellen.nl.

Groot assortiment kleurlenzen

Lenzenbestellen.nl is dé totaalleverancier van kleurlenzen. Of u nou op zoek bent naar kleurlenzen op sterkte? Of een paar partylenzen voor een feestje? Bij ons bent u aan het juiste adres. Hieronder ziet u welke kleurlenzen wij onder andere in ons assortiment hebben:

Wilt u een van de bovenstaande kleurlenzen kopen? Bestel deze dan via Lenzenbestellen.nl. Wij zijn een betrouwbare leverancier op gebied van kleurlenzen.

Partylenzen

Naast kleurlenzen voor een subtiele over hardere kleurverandering, hebben wij ook partylenzen. Partylenzen komen er in verschillende soorten. Zo hebben wij partylenzen met één kleur, een motief of Cat-Eye partylenzen. De partylenzen uit ons assortiment zijn uitermate geschikt voor verkleedfeestjes zoals tijdens Halloween of Carnaval. Bestel uw favoriete partylenzen eenvoudig via Lenzenbestellen.nl.

Snelle levering

Vrijwel alle kleurlenzen uit ons assortiment worden direct bij de fabrikant besteld. Hierdoor is de levertijd in de meeste gevallen tussen de 2 a 3 werkdagen. De partylenzen hebben wij op voorraad. Wanneer u partylenzen bestelt op een werkdag voor 17.00, worden deze dezelfde dag nog verstuurd. Hierdoor heeft u de partylenzen de volgende dag in huis.

Kleurlenzen kopen via Lenzenbestellen.nl

Meer informatie over ons assortiment kleurlenzen? Of wilt u advies bij het uitzoeken van de juiste kleurlenzen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Wij zijn op werkdagen van 9.00 tot 17.00 telefonisch bereikbaar via 088 - 112 0550. Daarnaast kunt u altijd mailen naar info@lenzenbestellen.nl.