Lenzenbestellen

Home

Kleurlenzen op sterkte

Opzoek naar kleurlenzen op sterkte? Bij lenzenbestellen.nl vind u een ruime keuze aan kleurlenzen op sterkte. Wij hebben kleur contactlenzen van verschillende merken, in verschillende types, als dag of maandlenzen en uiteraard in verschillende kleuren.

De meest verkochte gekleurde lenzen zijn de Freshlook Colorblends, dit zijn maandlenzen en kunnen 30 keer gedragen worden. De Freshlook Colorblends zijn te bestellen op de sterktes min 8.00 tot Plus 6.00.

Maandlenzen kleur op sterkteKleurlenzen-op-sterkte

De maand contactlenzen die wij verkopen kunnen 30 keer gedragen worden, dit kan dus achterelkaar in één maand, maar ook mits goed opgeborgen 30 dagen verspreid over een langere tijd. Voor het goed opbergen van de lenzen gebruikt u een goede lenshouder, de juiste vloeistof en bewaart u de lenzen op een koele donkere plaats.

Maandlenzen zijn net als weeklenzen of dag-lenzen zachte contactlenzen, de lenzen hebben dus een hoog draagcomfort zuurstof doorlatend. Met maandlenzen hoeft u niet bang te zijn dat u een branderig gevoel krijgt in de ogen of droge ogen krijgt.

Kleur maandlenzen hebben als voordeel dat u deze weken achterelkaar te gebruiken zijn, Omdat u elke maand een nieuw setje kleurlenzen op sterkte heeft u weinig last van aanslag/slijtage en heeft u iedere maand een frisse set contactlenzen om te dragen.

Verschillende merken kleurlenzen op sterkte

De gekleurde contactlenzen op sterkte bieden wij via verschillende merken en in verschillende types aan. Zo hebben wij dag , week of maandcontactlenzen. Hieronder vindt u een opsomming van de verschillende soorten en merken.

Voor de mensen die graag hun ogen in een andere kleur willen maar normaal geen lenzen nodig hebben, hebben wij het complete assortiment Freshlook Colorblends kleurlenzen zonder sterkte verkrijgbaar.

Lenzen bestellen? Bestel hier online uw contactlenzen

Bij Lenzenbestellen.nl kunt u eenvoudig online uw contactlenzen bestellen. Of het nou gaat om maandlenzen, daglenzen, multifocale lenzen, kleurlenzen of torische contactlenzen? Lenzenbestellen.nl heeft een breed aanbod verschillende soorten lenzen. Wij hebben lenzen van A-merken zoals Alcon, CibaVision, CooperVision en Optiview. Naast correctie lenzen en kleurlenzen vindt u bij ons ook aan groot assortiment aan feestlenzen. Deze feestlenzen zijn  uitermate geschikt voor bijvoorbeeld Halloween of Carnaval. Wilt u online lenzen bestellen? Bestel deze dan eenvoudig bij de contactspecialist van Nederland.

kleur-lenzen-sterkte