Lenzenbestellen

Home

Kleurcontactlenzen zonder sterkte

Draagt u geen lenzen maar wilt u toch graag een keer een andere kleur ogen hebben? Dat is natuurlijk mogelijk. Wij hebben een breed assortiment kleurlenzen zonder sterkte. Deze lenzen zonder sterkte worden ook wel plano of planlenzen genoemd. Als u deze soort contactlens bij lenzenbestellen.nl bestelt ontvangt u altijd gratis van ons een lenshouder bij iedere set lenzen. Zo kunt u uw mooie lenzen op een veilige en verantwoorde manier bewaren. De meestverkochte kleur contactlenzen zijn de Freshlook Colorblends van Ciba Vision. Met deze contactlens verandert u de kleur van uw ogen subtiel en met een natuurlijke look.

Lenzen die uw oogkleur veranderenfreshlook-lenzen-kleur

Kleurlenzen zonder sterkte kunt u eenmalig dragen, maar ook voor langere tijd. Als u besluit om de lenzen voor langere tijd wilt bewaren moet u dit wel opbouwen. Ons advies is om eerst de lenzen een uur thuis te dragen, en die dag daarna twee uur. Bouw dit vervolgens elke dag verder op. Het hangt af  per persoon hoe lang het kan duren voordat uw ogen aan de lenzen zijn gewend. Meestal duurt het 1 à twee weken. Dit geldt uiteraard voor de producten mét en zonder sterkte.

Wilt u meer informatie over het in en uit doen van de lenzen? U kunt er hier meer over lezen.

 

Party lenzen en Halloween lenzen zonder sterkte

Naast de gekleurde lenzen hebben wij ook nog diverse Party, Halloween en andere gekke lenzen zonder sterkte. Wilt u opvallen tijdens een leuk feestje? Dan is dit zeker een originele en leuke manier! Neem een kijkje in de categorie Kleurloze lenzen voor een overzicht van al deze lenzen.

 

Hieronder vind u een opsomming van de meest populaire plano gekleurdelenzen

Lenzenbestellen.nl, de contactspecialist van Nederland

Op Lenzenbestellen.nl kunt u op een snelle en eenvoudige manier contactlenzen bestellen. Of het nu gaat om maandlenzen, daglenzen, multifocale lenzen, kleurlenzen of torische contactlenzen, alles is te vinden in ons brede assortiment. Wij hebben lenzen van A-merken zoals Alcon, CibaVision, CooperVision en Optiview. Naast correctielenzen en kleurlenzen vindt u bij ons ook aan groot assortiment aan feestlenzen. Draag feestlenzen bijvoorbeeld met Halloween of Carnaval. Wilt u online lenzen bestellen? Bestel deze dan eenvoudig bij de contactspecialist van Nederland.

 

 

 

freshlook-colorblends