Lenzenbestellen

Home

Air Optix Colors lenzen

Bestel uw Air Optix Colors lenzen eenvoudig via Lenzenbestellen.nl. Wij hebben een ruim assortiment aan verschillende kleuren Air Optix Colors contactlenzen. Wilt u de kleur van uw ogen veranderen? Dan zijn de Air Optix Colors iets voor u.

Wij hebben diverse kleuren in ons aanbod. Hieronder ziet u een overzicht van de kleuren:

Bekijk hier het volledige aanbod Air Optix Colors.

Voordelen Air Optix Colors

Aan de Air Optix Colors zitten vele voordelen. Naast dat het de kleur van uw ogen veranderd zijn deze lenzen ook verkrijgbaar op sterkte. Hierdoor kan uw zicht gecorrigeerd worden en hoeft u geen bril meer te dragen. Hieronder ziet u een overzicht van de grootste voordelen:

  • Hoge zuurstofdoorlaatbaarheid
  • Zeer comfortabel door unieke plasma oppervlak
  • Natuurlijk effect
  • Een gezond gevoel
  • Groot kleuraanbod

Voor iedere oog een geschikte kleur

De Air Optix Colors zijn zowel geschikt voor lichte als donkeren ogen. De subtiele kleuren in deze lijn contactlenzen zorgen voor een subtiele kleurverandering. Hieronder vallen de volgende kleuren, Pure Hazel, Blue, Green, Gray en Brown. Wanneer u een opvallende kleurlens zoekt zijn de volgende kleuren meer iets voor u, Honey, Brilliant Blue, Gemstone Green en Sterling Gray.

Twijfelt u welke kleur het beste bij u past? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Wij adviseren u graag bij het uitzoeken van de juiste kleur Air Optix Colors.

Air Optix Colors bestellen bij Lenzenbestellen.nl

Heeft u vragen over ons assortiment Air Optix Colors? Of wilt u advies bij uitzoeken van de juiste kleur Air Optix Colors lenzen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice via 088 112 0550. Wij zijn op werkdagen van 9.00 tot 17.00 telefonisch bereikbaar. Daarnaast kunt u altijd mailen naar info@lenzenbestellen.nl.

Air Optix Colors