Lenzenbestellen

Home

Lenzen bestellen

U bent opzoek naar nieuwe lenzen of uw wilt u huidige lenzen vervangen door nieuwe lenzen? Dan bent u op lenzenbestellen.nl op de goeie website. Lenzenbestellen.nl heeft lenzen en kleurlenzen in alle sterktes van Freshlook, Air Optix en Coopervision. De contactlenzen hebben scherpe prijzen en een snelle levering. Dus ga snel online  uw lenzen bestellen.

 

 

Kleurlenzen van Freshlook

We hebben verschillende serie lenzen van Freshlook, Freshlook Colorblends zijn maandlenzen met en zonder sterkte te bestellen. De Contact lenzen zijn luchtdoorlatende contactlenzen en zorgen voor een natuurlijke kleurverandering. Freshlook Dimensions gekleurde lenzen voor mensen die hun lichte oogkleur wensen te versterken, de lens accentueert lichte ogen en geeft deze een extra dimensie. Freshlook Illuminate zijn daglenzen  voor mensen die diepte en een betere aftekening van de ogen willen. Zij die natuurlijk grote ogen, heldere en opvallende ogen wensen. Freshlook One-Day Lenzen zijn dag lenzen die we hebben in 4 verschillende kleuren. Zo heb je elke dag nieuwe verse contactlenzen. Ze worden geleverd in een verpakking van 10 stuks met 1 sterkte. Freshlook Colors zijn contactlenzen die speciaal gemaakt zijn voor mensen met donkere ogen, de lenzen geven een opvallende kleurverandering, en dan nog de Air Optix zijn comfortabele kleurlenzen met een hoge stuurstofdoorlaatbaarheid. De Air Optix contactlenzen heeft zowel subtiele kleur verandering en een opvallende kleurverandering. Wilt u de lenzen van Freshlook proberen? Ga dan nu eenvoudig online uw lenzen bestellen.

 

 

Contactlenzen van Coopervision

Coopervision heeft een mooie kleurlens, dit is de Coopervision Expressions. Dit zijn kleurlenzen die door middel van technologisch geavanceerd kleurproces een realistiche kleurverandering met een natuurlijk effect  creëert. We hebben de Expressions in 6 verschillende kleuren; Grijs, Blauw, Hazel, Donker Blauw, Groen en Bruin. De contactlenzen kunnen met of zonder sterkte besteld worden. Ook hebben we Coopervision maandlenzen ook wel genoemd Coopervison Avaira. Dit zijn maandlenzen die heel comfortabel voelen door het hydrateringssysteem. De Silicone hydro lenzen worden per 6 verpakt, en zijn per set lenzen goed voor een maand.

 

Optiview

We hebben Maandlenzen en dag lenzen  van Optiview. Daglenzen van Optiview zijn contactlenzen die u dagelijks dient te vervangen, en zijn voordelig en comfortabel. Ook heeft lenzenbestellen.nl maandlenzen van Optiview de contactlenzen zijn comfortabel en heel voordelig. Er zijn verschillende soorten te krijgen bijv; Silicone Hydrogel lenzen, Torische lenzen, dag en nacht lenzen en Multifocale contactlenzen.

 

 

Lenzen bestellen?

Wilt u lenzen bestellen? U kunt eenvoudig online lenzen bestellen via lenzenbestellen.nl. Van maandlenzen, dag lenzen, multifocale lenzen, kleurlenzen of torische contactlenzen? We hebben een breed aanbod van verschillende lenzen. Mochten u lenzen er niet tussen staan of heeft u vragen over de contactlenzen kunt u gerust contact opnemen met onze klanten service op werkdagen van 9.00 tot 17.00, ook kunt u altijd mailen naar info@lenzenbestellen.nl.