Lenzenbestellen

Home

Online lenzen bestellen

U heeft nieuwe contactlenzen nodig? Bestel dan nu online uw lenzen op lenzenbestellen.nl. U kunt bij ons o.a daglenzen, maandlenzen, kleurlenzen, multifocaal lenzen en torische lenzen bestellen. Ook hebben we feestlenzen in ons assortiment, voor een feestje zoals Halloween of Carnaval. Wij hebben een snelle levering van onze lenzen. Twijfel niet langer en ga online lenzen bestellen.

Online lenzen bestellen

Wat moet u doen om online uw lenzen te bestellen? Ga opzoek naar de lenzen die u altijd draagt, dit kunnen verschillende lenzen zijn. Mocht u lenzen op sterkte willen bestellen kunt u dit allemaal invullen als u de juiste lenzen gevonden heeft. Zo weet u zeker dat u de juiste sterkte van de lens ontvangt. Heeft u Plano lenzen nodig, dit kan natuurlijk ook bij alle kleurlenzen. Feestlenzen zijn zonder sterkte te verkrijgen en niet met sterkte.

Daglenzen

Daglenzen zijn uitermate geschikt voor men die het meeste uit de lenzen wil halen en het ultieme gevoel wil ervaren. U kunt iedere dag nieuwe frisse contactlenzen in doen. U heeft dan geen vloeistof meer nodig. De lenzen zijn zuurstof doorlatend waardoor u geen last krijgt van rode en branderige ogen. De contactlenzen zijn zo ontworpen doordat de lens zacht is dat u niet verneemt dat u lenzen in heeft.

 

Maandlenzen

Voor diegene die graag een langere tijd wil doen met dezelfde lenzen, kunt u het beste maandlenzen nemen. De maandlenzen zijn op dit moment de meest gedraagde lens. Wij hebben een ruim aanbond aan maandlenzen. De contact lenzen zijn dun en hoog zuurstof doorlatend.

 

Vloeistoffen

Het is belangrijk om uw lenzen goed te verzorgen en op te bergen. Als u de lenzen goed onderhoud dan blijven de contactlenzen in goede conditie. Door traanvocht worden de zachte lenzen sneller vuil, en door de eiwitten en de vetten die in het vocht zitten kunt u minder goed zien door de lens.

 

Vragen

Heeft u nog vragen over uw contact lenzen? Komt u er niet uit, of kunt u uw lenzen niet vinden? U kunt op werkdagen van 9.00 tot 17.00 contact opnemen met onze klantenservice op dit nummer; 088 112 0550. Wilt u liever mailen, dan kunt u altijd mailen naar; info@lenzenbestellen.nl. Met onze hulp kunt u dan eenvouding online lenzen bestellen.