Lenzenbestellen

Home

Optiview maandlenzen, snel en voordelig besteld |LenzenBestellen.nl

Optiview Superior Extra maandlenzen

De Optiview Superior Extra maandlens is een voordelige zachte contactlens die gemaakt is van Silicone hydrogel. Deze maandlens laat tot wel vijf keer zoveel zuurstof door dan een normale maandlens. Hierdoor worden uw ogen de gehele dag voorzien van zuurstof en verkleind u de kans op rode of geïrriteerde ogen.

Doordat de Optiview Superior Extra silicone hydrogel als hoofdmateriaal heeft, voelen de contactlenzen de gehele dag comfortabel aan. Ook zit er in de Optiview Superior Extra een bevochtigingscomponent, dit bestanddeel zorgt ervoor dat uw contactlenzen de gehele dag comfortabel aanvoelen vanaf het begin tot het einde van de dag.

Wilt u graag contactlenzen maar twijfelt u over de comfort van contactlenzen?

Dan zijn de Optiview Superior Extra Maandlenzen iets voor u. Deze contactlenzen zijn van zeer goede kwaliteit en zijn comfortabel. De Optiview Superior Extra maandlenzen worden verpakt in een speciaal vloeistof. Dit speciale vloeistof zorgt ervoor dat de contactlens aangenaam aanvoelen wanneer u ze aanbrengt. Hierdoor wordt het aanbrengen van contactlenzen een stuk gemakkelijker en comfortabeler.

Voordelen Optiview Superior Extra maandlenzen:

-                 Vijf keer meer zuurstof doorlatend

-                 Bevochtiging bij iedere keer knipperen

-                 Nieuwe contactlens in de Optiview serie

-                 De contactlens bevat silicone hydrogel, dit zorgt voor extra comfort

Gebruik Optiview Superior Extra maandlenzen

U wilt natuurlijk dat uw contactlenzen de gehele maand fijn en comfortabel aanvoelen.

Het is daarom van belang om uw contactlenzen goed te onderhouden. De Optiview Superior Extra contactlenzen zijn maandlenzen die u gedurende 30 dagen kunt gebruiken.

Om de kwaliteit van de maandlenzen te behouden is het van belang dat u de contactlenzen goed onderhoud. Door iedere dag de contactlenzen schoon te maken en te desinfecteren voor en na het aanbrengen. Hierdoor zijn uw contactlenzen de gehele maand comfortabel en fris. Ook is het van belang dat u de contactlenzen in de nacht uit doet. Hierdoor geeft u s’ nachts uw ogen rust en voorkomt u problemen met uw ogen. Wanneer u aan eind van de dag uw maandlenzen uit doet moet u deze goed schoonmaken en is het de bedoeling dat u ze bewaard in een lenzenhouder met lenzenvloeistof. Wanneer u bij ons een set contactlenzen besteld ontvangt u een gratis lenzenhouder.

De Optiview Superior Extra maandlenzen zijn bij ons verkrijgbaar in verschillende sterktes van -10.00 tot + 6.00 en u kunt deze contactlenzen bestellen in een verpakking van 6 stuks of 12 stuks.

 

Lenzen bestellen, bestel hier online uw contactlenzen

Bij Lenzenbestellen.nl kunt u eenvoudig online uw contactlenzen bestellen. Of het nou gaat om maandlenzen, daglenzen, multifocale lenzen, kleurlenzen of torische contactlenzen? Lenzenbestellen.nl heeft een breed aanbod verschillende soorten lenzen. Wij hebben lenzen van A-merken zoals Alcon, CibaVision, CooperVision en Optiview. Naast correctie lenzen en kleurlenzen vindt u bij ons ook aan groot assortiment aan feestlenzen. Deze feestlenzen zijn  uitermate geschikt voor bijvoorbeeld Halloween of Carnaval. Wilt u online lenzen bestellen? Bestel deze dan eenvoudig bij de contactspecialist van Nederland.