Lenzenbestellen

Home

Gekleurde lenzen

Zoekt u gekleurde lenzen? Dan zit u bij lenzen bestellen aan het juiste adres. Wij hebben een breed assortiment gekleurde lenzen van verschillende merken. Daarnaast hebben wij ook als één van de weinigen in Nederland een brede keuze uit Party lenzen!

De meest verkochte gekleurde contactlenzen zijn de colorblends van ciba vision, deze lenzen hebben wij in verschillende neutrale kleuren en zijn te verkrijgen met en zonder sterkte.

 

Gekleurde lenzen zonder sterkte

Wij krijgen vaak de vraag: ik draag normaal geen lenzen, maar wil graag een keer andere kleur ogen. Kan ik hiervoor Gekleurdelenzen bestellen? Het antwoord hierop is uiteraard ja! Let hierbij wel op als u normaal nooit contactlenzen in heeft dat u het dragen hiervan opbouwt. Doe de contactlenzen dus niet direct een hele dag in maar begin eerst eens met een uur, dag erna twee uur en ga zo maar door. De meeste mensen zijn tussen de één en twee weken gewent aan het dragen van de contacts.

 

Lenzenbestellen.nl de kleurlens specialist

Lenzenbestellen.nl heeft het meest uitgebroeide assortiment gekleurde contactlenzen en party lenzen van Nederland. Wij leveren binnen Nederland tussen de 1 en 3 werkdagen, levering naar België duurt vaak 2 dagen langer. Wij leveren de kleurlenzen in Plano (zonder sterkte) en kleurlenzen met sterkte.

Hebt u vragen over onze contactlenzen? Neem dan gerust eens contact op men ons. U kunt ons bellen of een email sturen naar info@lenzenbestellen.nl

 

Bekijk hier onze complete collectie gekleurde lenzen

 

GEKLEURDE-LENZEN