Lenzenbestellen

Home » Kleurlenzen » Kleuren Coopervision

Coopervision Expressions

 
 
 
 
 

In deze categorie vindt u de CooperVision Expressions. Bent u in de stemming voor verandering? Overweeg dan gekleurde contactlenzen. Of u nou op zoek bent naar een nieuwe look voor een avondje stappen of een nieuwe dimensie op de werkvloer, dan kunt u het uiterlijk van uw ogen in een oogwenk veranderen met een leuke nieuwe kleur.

Met de CooperVision Expressions zorgt u ervoor dat uw oogkleur direct verbetert. Deze lenzen zijn zowel geschikt voor lichte ogen als donkere ogen. Deze kleurlenzen zijn een maand lang te dragen en zijn verkrijgbaar in verschillende sterktes. Daarnaast zijn deze lenzen ook zonder sterkte verkrijgbaar. Wilt u graag kwalitatieve en comfortabele kleurlenzen bestellen? Bestel dan de Expessions van CooperVision via Lenzenbestellen.nl.

Onderhoud CooperVision Expressions

Ook bij de kleurlenzen van CooperVision is het van belang dat u deze goed onderhoudt. Deze kleurlenzen zijn 30 dagen te dragen. Het is dan ook belangrijk dat u iedere keer na het dragen de lenzen goed reinigt. Dit doet u door de lenzen schoon te maken met de daarvoor bestemde lenzenvloeistof. Wanneer de lenzen goed gereinigd zijn is het verstandig deze op te bergen in een lenzenhouder.

Wilt u meer informatie over het in en uit doen van de CooperVision Expressions? Klik hier.

Zeer hoge kwaliteit

De CooperVision Expressions kleurlenzen zijn van zeer hoge kwaliteit. Dit komt doordat CooperVision altijd gebruik maakt van de laatste technologieën op het gebied van contactlenzen. Deze kleurlenzen hebben hierdoor een zeer realistische kleurverandering. De CooperVision kleurlenzen zijn verkrijgbaar in de onderstaande kleuren;

Expressions bruin

Advies CooperVision Expressions

Wilt u weten welke kleur het beste bij u past? Of wilt u meer informatie over de eigenschappen van de Expressions? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice via 088 112 0550. Onze medewerkers zijn op werkdagen tussen 9.00 en 17.00 bereikbaar. Daarnaast kunt u altijd mailen naar info@lenzenbestellen.nl.